Vrei un laptop bun?

0 Shares
0
0
0

Esti in cautarea unui laptop bun si nu stii ce sa alegi? Vrei sa cumperi un laptop nu foarte scump dar in acelasi timp sa fie performant? Poti alege trei variante pentru achizitionarea sa, si anume: un laptop nou, un laptop second-hand sau un laptop refurbished.

Daca dispui de multi bani si poti sa cheltuiesti orice suma pentru un laptop poti sa alegi unul nou, dar nu stiu cati ar dori sa cheltuiasca sume foarte mari pentru un laptop performant.

Sa alegi un laptop second-hand este destul de riscant deoarece chiar daca are preturile mult mai mici decat cele noi calitatea nu este aceiasi,nu stii daca produsul a fost stricat sau reparat, nu ai garantie pe produs si pur si simplu te poti pacali foarte usor.

Vrei un laptop bun?In acest caz cea mai buna varianta pentru achizitionarea unui laptop ar fi un laptop refurbished.

De ce sa aleg un laptop refurbished? Raspunsul este foarte simplu: Un laptop refurbished de obicei, este un calculator business cumpărat in sistem de  leasing de catre companii, care mai  apoi este returnat producatorului la expirearea perioadei de leasing.

In momentul in care produsul ajunge inapoi la producator este complet reconditionat. Toate componentele care nu functioneaza la parametrii normali sunt inlocuite, piesele care prezinta urme de uzura sunt la fel si ele inlocuite, iar produsele dupa ce sunt reconditionate sunt testate de specialisti. De obicei aceste laptopuri refurbished vin de la poducator cu sistemul de operare preinstalat.

La jumatatea pretului sau chiar mai putine decat jumatatea pretuli unui sistem nou se poate achizitiona  un laptop refurbished, care datorita faptului ca a fost destinat clasei business are componente mai performante decat un laptop cumparat pentru interes personal iar sistemul de racire este mult mai performant decat la calculatoarele normale.

Deci, dupa cum spuneam mai sus, laptopurile refurbished sunt mai ieftine decat cele noi, dar pot oferi aceeași experiența sau de ce nu, una mai placuta. Sunt calculatoare reconditionate si vin la pachet cu sistemul de operare gata instalat.

Inca un mare avantaj pe care il au aceste laptopuri refurbished este faptul ca au o garantie mare, la fel ca si produsele noi. Garantia unui laptop refurbished poate sa ajunga pana la 36 de luni.

Daca ar fi sa imi cumpar astazi sau maine sau in viitorul apropiat un laptop cu , nu as risca sa imi cumpar unul second-hand, mai degraba as merge pe ideea ca daca tot cheltuiesc un ban, sa cumpar ceva de calitate, iar cele mai de calitate produse la cele mai bune preturi ar fi laptopurile refurbished.

Laptopurile refurbished le putem gasi si comanda si online, iar plata se poate efectua fie cu cardul fie ii platim curierului in momentul in care ne livreaza coletul, sau le putem gasi si in magazinele de specialitate.

Eu as alege sa imi cumpar un laptop refurbished dintr-un magazin de specialitate deoarece acolo pot sa vad personal produsul si il pot testa.

Deci daca sunteti in cautarea unui laptop bun si la un preti avantajos, cu siguranta ar trebui sa luati in calcul si varianta unui laptop refurbished.

0 Shares
You May Also Like
Ce este CRM?

Ce este CRM?

Managementul relatiilor cu clientii (CRM) este o tehnologie care este necesara pentru gestionarea tuturor relatiilor si interactiunilor companiei…