3 tipuri de curea Apple Watch pentru ceasul tau

0 Shares
0
0
0

La fel ca si in cazul ceasurilor clasice, si ceasurile de tip Apple Watch vin cu o curea, cu ajutorul careia poti sa iti fixezi ceasul pe mana. Aceste curele pot fi de mai multe feluri, confectionate din materiale diferite si intr-o gama variata de culori. Avand in vedere varietatea in ceea ce priveste curelele de ceasuri de pe piata, am ales ca in articolul de azi sa vorbim despre 3 tipuri de curea Apple Watch in functie de materialul din care acestea sunt confectionate.

Inainte sa vorbim insa despre materialul din care acestea pot fi confectionate vom mentiona faptul ca aceste curele se gasesc intr-o gama atat de variata de culori incat nu exista persoana care sa nu isi gaseasca o culoare pe placul ei. Culorile insa pot fi diferite in functie de materialul din care este confectionata cureaua ceasului. Sa vedem cele 3 tipuri de curele pentru Apple Watch pe care ti le pun la dispozitie cei de la RedMobile.

Curele metalice

In ceea ce priveste curelele metalice, acestea pot fi de trei feluri:

1. Curea metalica cu zale – ofera dispozitivului tau un look extrem de masculin si un aspect barbatesc. Aceasta este prevazuta cu un sistem de prindere inteligent, fapt ce face montarea si demontarea bratarii extrem de rapida si de usor de executat. Avand in vedere faptul ca, cureaua este confectionata din otel inoxidabil, bratara poate fi integrata cu succes in tinutele classy, elegante, dar si in cele sport sau casual.

2. Curea metalica cu zale mici – are un sistem de prindere pe baza de magnet pe toata suprafata curelei, aceasta putand fi ajustata pentru orice fel de incheietura. Datorita constructiei formate din zale mici, bratara se muleaza perfect pe orice incheietura, prinderea fiind asigurata de un magnet puternic.

3. Curea metalica cu zale hexagonale – fiind construita din zale hexagonale distribuite uniform la o distanta ce permite o mulare usoara pe orice fel de incheietura, de la cele mai subtiri, pana la cele mai groase. Arhitectura cu zale hexagonale promite o rezistenta de lunga durata, avand telescoape intermediare de o calitate superioara, construite din otel inoxidabil.

Curele din material textil

Curelele din material textil sunt confectionate dintr-un material de tip nylon, ce se aseaza perfect pe orice incheietura fiind foarte confortabila si putand fi purtata toata ziua. Sistemul de prindere al acestei curele se realizeaza prin arici, cureaua fiind ajustabila pentru orice tip de incheietura. Aspectul face ca ceasul sa poata fi integrat cu usurinta in tinutele de zi ale doamnelor, domnisoarelor si domnilor de toate varstele.

Curele din silicon

Curelele din silicon sunt confectionate dintr-un tip de silicon foarte placut la atingere, oferind in acest fel un confort sporit pentru purtarea ceasului toata ziua. Sistemul de inchidere al bratarii se face pe baza de capsa, cureaua fiind ajustabila si pentru incheieturile subtiri, dar si pentru cele mai groase.

Acestea sunt 3 dintre cele mai populare tipuri de curea Apple Watch disponibile intr-o gama variata de culori. Achizitioneaza curele pentru ceasul tau de pe site-ul celor de la RedMobile si ai grija ca acestea sa fie mereu potrivite tinutei pe care o porti.

0 Shares
You May Also Like