Care sunt cele mai cunoscute probleme ale iPhone 12?

0 Shares
0
0
0

Exista din ce in ce mai multe probleme care afecteaza iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max pe masura ce utilizatorii folosesc din ce in ce mai mult aceste dispozitive.

In timp ce iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max de la Apple au obtinut recenzii excelente si sunt printre cele mai bune telefoane pe care le puteti cumpara acum, nu sunt perfecte. Utilizatorii iPhone 12 se plang de o mare varietate de probleme, pe care vi le vom prezenta in randurile care urmeaza.

Descarcarea bateriei

O serie de proprietari de iPhone 12 si iPhone 12 Pro s-au confruntat cu consumul excesiv de ridicat al bateriei in perioada in carea a fost in stand by dispozitivul lor. iPhone-urile sunt cunoscute pentru durata lor excelenta de viata a bateriei, dar utilizatorii vad ca bateria se consuma pana la 20% in 8-10 ore.

Acesta este momentul in care iPhone-ul lor este inactiv si nu face nimic. Problema persista chiar si atunci cand cineva isi deconecteaza iPhone 12 de la o retea 5G si il pune in modul avion.

O descarcare atat de mare a bateriei nu ar trebui sa existe atunci cand telefonul este in modul avion, ceea ce indica faptul ca aceasta este o problema serioasa. Unii utilizatori se gandesc chiar sa opteze pentru inlocuirea bateriei cu un acumulator original iPhone.

Problema de conectivitate la retea 4G / 5G

Unul dintre punctele culminante ale dispozitivele din seria iPhone 12 este conectivitatea 5G. Cu toate acestea, una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confrunta proprietarii de iPhone 12 este conectivitatea la reteaua mobila 4G si 5G. Utilizatorii raporteaza ca iPhone-ul lor 12 va renunta brusc la reteaua 4G sau 5G la care este conectat si apoi nu se va conecta automat la retea.

Problema apare in primul rand cand un utilizator este in miscare si dispozitivul comuta intre turnuri. Problema se intampla indiferent daca dispozitivul este conectat la o retea 4G sau 5G. Nu este clar de ce se intampla aceasta problema, desi solutia la aceasta problema este de a comuta modul avion activat / dezactivat pe iPhone 12 pentru a-l conecta din nou la reteaua mobila.

Culoarea verde pe ecran

Cand s-a lansat pentru prima data seria iPhone 12, un numar de proprietari au raportat ca au vazut o nuanta verde pe ecran. Rapoartele au scazut de atunci, dar din cand in cand, unii utilizatori iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro sau iPhone 12 Pro Max vor raporta ca vor primi un dispozitiv nou cu o nuanta verde. In majoritatea cazurilor, aceasta problema poate fi rezolvata prin actualizarea iPhone-ului la cea mai recenta versiune de iOS. In cazul in care acest lucru nu functioneaza, este probabil o problema hardware care va va solicita sa contactati cel mai apropiat magazin Apple sau magazinul autorizat Apple.

Probleme Wi-Fi

A avea probleme de conectivitate Wi-Fi cu orice iPhone nou nu este ceva nefiresc, iar seria iPhone 12 nu face exceptie aici. Utilizatorii iPhone 12 si iPhone 12 Pro raporteaza frecvent ca dispozitivul lor nu se conecteaza la o retea Wi-Fi sau ca obtine viteze lente de internet pe Wi-Fi. Pot exista mai multe motive pentru care se intampla acest lucru, problema fiind cauzata fie de routerul Wi-Fi, fie din cauza unor setari incorecte pe iPhone 12.

Probleme Bluetooth

Proprietarii iPhone 12 si iPhone 12 Pro au raportat si despre problemele legate de functia Bluetooth. Majoritatea utilizatorilor raporteaza ca noul lor iPhone nu poate detecta niciun alt dispozitiv Bluetooth aflat in modul de asociere sau invers (telefonul nu poate fi detectat de alte dispozitive).

Singura solutie pe care am gasit-o la aceasta problema este sa reporniti iPhone-ul si apoi sa incercati sa il conectati din nou la dispozitivul Bluetooth. Activarea / dezactivarea functiei Bluetooth functioneaza rareori, deci repornirea este singura optiune. Speram ca Apple ar trebui sa rezolve aceasta problema Bluetooth pe seria iPhone 12 cu o viitoare actualizare de software mai devreme decat mai tarziu.

0 Shares
You May Also Like