4 modalitati de a impiedica accesul persoanelor neautorizate intr-un loc privat

0 Shares
0
0
0

In timp ce portile automate sunt bune atunci cand vine vorba de prevenirea intrarii neautorizate, exista mai multe masuri suplimentare care pot fi luate pentru a spori si mai mult securitatea curtilor inchise. Prin combinarea portilor automate cu agentii de securitate si sistemele monitorizate, criminalitatea si vandalismul pot fi reduse drastic si se poate asigura siguranta rezidentilor. Pentru inceput insa, proprietarii de locuinte trebuie sa opteze pentru cele mai atractive automatizari pentru porti.

Iata 4 modalitati de a impiedica persoanele neautorizate sa intre prin portile automate ale proprietatii tale:

1. Paznici prietenosi care stiu pe toata lumea

Portile automate sunt grozave, dar nu ofera o nota personala de securitate. In plus, este usor pentru persoanele neautorizate sa fure o carte cheie sau sa gaseasca un alt mod de a intra in spatii. Cu un paznic prietenos la poarta de intrare care monitorizeaza pe toti cei care intra si parasesc incinta, este mult mai dificil pentru o persoana neautorizata sa se strecoare.

2. Camere de securitate monitorizate de la distanta de catre personal instruit

Majoritatea incintelor inchise si a proprietatilor private, chiar daca au porti si camere automate de securitate, nu sunt intotdeauna monitorizate. De fapt, de cele mai multe ori nimeni nu se uita la materialele de securitate decat daca exista un incident. De aceea, se recomanda camere de securitate monitorizate de la distanta pentru a impiedica accesul persoanelor neautorizate prin portile automate ale comunitatii.

Prin monitorizarea de la distanta, proprietarii se pot odihni usor stiind ca cineva va monitoriza intotdeauna camerele. Daca observa o activitate suspecta, ei pot apela imediat la ajutor. In total, camerele de securitate monitorizate de la distanta sporesc securitatea comunitatilor inchise.

3. Paznici la fata locului pentru a raspunde rapid oricarei probleme

Combinarea monitorizarii la distanta cu paznicii la fata locului este cea mai buna modalitate de a imbunatati securitatea in comunitatile inchise. Persoana care monitorizeaza poate contacta paznicii de la fata locului in caz de urgenta si poate raspunde in cel mult cateva minute. A avea un timp de raspuns mai rapid inseamna rezidenti mai siguri si mai putini infractiuni in general.

4. Securizati toate punctele de acces

In timp ce portile automate sunt grozave, acestea sunt de obicei incorporate cu conexiuni wireless, care faciliteaza hackerii sa obtina acces neautorizat la comunitatile gate prin sisteme operate de la distanta. De aceea, este extrem de important sa aveti o acoperire suficienta pentru toate punctele de acces cu personal de securitate atunci cand este posibil.

Punctele de intrare ar trebui, de asemenea, blocate pentru a preveni o incalcare in incinta. Instalarea unui gard sau a unui perete care este un lucru atractiv si suficient de stabil pentru a impiedica accesul neautorizat la sediu este, de asemenea o optiune excelenta pentru a spori securitatea comunitatii inchise.

Concluzie

In timp ce portile automate sunt excelente pentru prevenirea intrarii neautorizate in comunitatile inchise, exista mai multe masuri suplimentare care pot fi luate pentru a spori si mai mult securitatea acestor comunitati.

0 Shares
You May Also Like