5 beneficii ale spirulinei

0 Shares
0
0
0

Spirulina este alga care ajuta organismul uman in lupta cu multe afectiuni si boli. La indemana tuturor , spirulina este unica prin compozita chimica deoarece contine substante nutritive necesare organismului uman.

Clorofila este substanta predominanta in clorofila si are numeroase efecte terapeutice asupra organismului nostrum. Studiile au aratat ca aceasta alga ajuta la intarirea sistemului imunitar si la energizarea organismului.

Spirulina este un bun nutrient pentru organismul uman si contine proteine, aminoacizi esentiali, acizi grasi nesaturati de tip omega 3 si omega 6. Pentru organismul nostru, spirulina are numeroase beneficii si datorita betacarotenului, vitaminelor din complexul B(B1, B2, B6, B8, B12), a vitaminei E, acidului folic si oligoelementelor.

Spirulina este recomandata de medici a fi consumata zilnic. Este un bun adjuvant in prevenirea bolilor dar si in tratarea numeroaselor afectiuni. Trateaza afectiuni, ajuta la regenerarea celulara si mai ales pastreaza organismul tanar.

5 beneficii ale spirulinei

1.Spirulina este indicata pentru a trata diabeticii. Este o buna stimulatoare de insulina si recomandata bolnavilor cu diabet de tip 1. Se recomanda a se administra 4-6 comprimate zi de zit imp de o luna. Studiile medicale au dovedit ca spirulina apara bolnavii de diabet de complicatiile pe care aceasta boala le da de-a lungul timpului: gastrite, ulcere varicoase, orbire sau blocaje renale.

2. Este un bun ajutor in lupta cu oboseala. Se recomanda terapia cu spirulina mai ales in perioadele de efort intelectual si fizic. Daca te simti coplesit de oboseala, vorbeste cu medicul tau si incepe sa iei spirulina. O astfel de terapie este foarte buna pentru organismul uman si recomandata de medici.

3. Este un adjuvant in tratarea unor afectiuni cornice precum: anemia, gastrita, obezitatea, imbatranirea prematura. Se recomanda a se administra si spirulina in afectiuni cronice  precum: cardiopatie ischemica, hepatite cornice, ciroze, ulcer gastric si duodenal, insuficienta renala, retinopatii.

4. Este un bun remediu anticancer si antiinfectios. Studiile au aratat de-a lungul timpului ca o doza zilnica mica de spirulina intareste sistemul umanitar impotriva infectiilor virale si microbiene. Cercetatorii din medicina au descoperit ca spirulina este benefica si in tratarea diverselor forme de cancer precum cel osos.

5. Este recomandata copiilor, femeilor insarcinate si celor care alapteaza. Spirulina este netoxica si se recomanda a fi administrata si femeilor gravide si copiilor, incepand cu varsta de un an. Aceasta terapie ajuta la stimularea lactatiei tinerelor mame si la echilibrarea hormonala si echilibrarea metabolismului.

Sunt cinci beneficii ale spirulinei la indemana tuturor. Este recomandata de medicii din intreaga lume si este un bun remediu care nu costa foarte mult.

.

0 Shares
You May Also Like