5 momente in care poti face o ecografie abdominala

0 Shares
0
0
0

Ecografiile abdominale sunt investigatii foarte usor de realizat, care nu au contraindicatii si care sunt recomandate intr-o multitudine de situatii medicale. Exista posibilitatea sa primesti sfatul de a face o asemenea ecografie atunci cand investighezi organele din zona abdomenului, indiferent daca este vorba despre o suspiciune a unei boli sau daca vrei sa vezi cum anume au avut efect anumite proceduri anterioare.

Ecografiile sunt realizate in centrele speciale, clinici si spitale si au posibilitatea de a-ti darui informatii pretioase despre starea ta de sanatate. Pentru a putea face eco abdominal Cluj 2022, vei putea suna pentru o programare la Medimages.ro.

Aici vei putea face o ecografie de calitate, folosind aparatura moderna, de ultima generatie, pentru obtinerea informatiilor de care ai nevoie. Iata care sunt cateva situatii sau momente in care doctorul iti poate cere sa faci o ecografie abdominala:

  1. Daca ai o situatie de urgenta, doctorii pot folosi informatiile obtinute din cadrul unei ecografii abdominale, fara nici un efect secundar negativ

Intr-o situatie de urgenta, doctorii iti vor recomanda cateva dintre investigatiile potrivite pentru cazul tau. Ecografia se afla adeseori in multitudinea de investigatii care trebuie sa fie realizate chiar in acel moment. Acest tip de metoda imagistica de explorare este foarte usor de realizat, nu are efecte secundare si este preferata pentru informatiile pe care le poate oferi.

La Medimages o sa poti face ecografie abdominala pentru situatii de urgenta sau pentru investigatii de rutina.

  • Poti face o ecografie si in perioada in care esti insarcinata, fiind o investigatie sigura si recomadata de doctori

Ecografia poate sa fie realizata si atunci cand esti insarcinata, datorita lipsei riscurilor. Astfel, exista posibilitatea de vedea copilul si organele, de a avea informatii pretioase legate de desfasurarea unei sarcini. Nu exista nici o contraindicatie pentru ecografie in perioada sarcinii.

  • Ecografia abdominala se recomanda in cazul unor suspiciuni ale unor afectiuni din aceasta zona

Daca exista orice tip de suspiciune pentru anumite boli, modificari ale maselor interne ale organelor, etc, din zona abdominala, doctorul o sa iti dea trimitere catre a face o ecografie in aceasta parte a corpului. Afectiunile vizate sunt hepatice, biliare, ginecologice, renale, urologice, vasculare, etc.

  • Daca ai dureri foarte mari, atunci o sa primesti indicatia de a face o ecografie abdominala pentru a putea pune un diagnostic si pentru a incepe tratamentul

Atunci cand se intampla sa ai o durere foarte mare in zona abdominala, este indicat sa faci de urgenta o ecografie pentru a observa care sunt modificarile in corp. O sa poti obtine informatiile care te vor conduce catre tratament in cel mai scurt timp cu putinta, pentru a elimina durerile si cauza acestora.

  • Daca exista tulburari ale urinei sau umflarea abdomenlui in mod nejustificat, atunci trebuie sa faci o ecografie abdominala

O situatie in care este obligatoriu sa faci o ecografie abdominala, este aceea in care abdomenul se umfla nejustificat. La Medimages poti face ecografii de calitate, folosind aparatura de ultima generatie si specialisti cu experienta si dorinta de a te ajuta.  

0 Shares
You May Also Like