5 motive pentru care ati vizita judetul Bistrita Nasaud

0 Shares
0
0
0

A inceput perioada concediilor, iar din ce in ce mai multi romani doresc sa se relaxeze undeva departe de casa. Daca si dumneavoastra va numarati printre sutele de turisti care vor sa viziteze anumite zone istorice, dar si sa se relaxeze, noi va sugeram sa va indreptati atentia spre judetul Bistrita Nasaud.

Totodata, daca doriti sa va petreceti concediul in aceasta zona, va recomandam sa va cazati in Poiana Zanelor. In cazul in care nu stiti care sunt principalele atractii ale judetului si ce activitati puteti desfasura in aceasta zona, noi va vom prezenta in acest articol cinci motive pentru care ati vizita Bistrita Nasaud.

Daca sunteti pasionat de natura, va sugeram sa va petreceti ziua in Parcul National Muntii Rodnei. Aici va puteti bucura de privelistea pe care Carpatii Orientali va va oferi. Totodata, in aceasta rezervatie puteti gasi numeroase plante, animale si pasari, dar si diferite monumente naturale si pesteri.

De altfel, intreg parcul poate fi un cadru perfect pentru pozele pentru social media. Aveti grija, totusi, sa nu distrugeti vegetatia, deoarece multe dintre plantele regasite aici sunt protejate prin lege. Zona nu este deschisa nici pentru vanatoare. Pentru mai multe informatii cu privire la activitatile pe care le puteti avea aici, intrebati-l pe ghid mai multe informatii.

In cazul in care ati vrea sa pescuiti, puteti alege sa vizitati lacul Colibita. Acesta este un lac de acumulare care are ca si scop producerea de energie electrica. Pe timpul verii atat localnicii cat si turistii vin in aceasta zona pentru a se relaxa, dar si pentru a pescui.

De altfel, va puteti bucura si de privelistea pe care muntii Carpati o ofera. Daca nu sunteti un mare pasionat de pescuit, ati putea alege sa inchiriati o barca. Cabanele sunt deschise tot anul, asadar ati putea veni aici atat vara cat si in timpul sezonului rece.

Daca lumea naturala nu va pasioneaza, ati putea vizita orasul Bistrita. Aici veti gasi numeroase biserici, dar si Turnul cu ceas, care va vor atrage atentia. Puteti lua mesele in diferite restaurante care sunt accesibile ca si pret, dar si sa mergeti in anumite zone istorice ale orasului pentru a va face poze pentru Instagram.

Va asiguram ca Bistrita va arata minunat in story-urile dumneavoastra, mai ales daca alegeti sa le realizati atunci cand soarele apune. Lumina aurie a apusului si diferitele stiluri arhitectulrale ale orasului sunt elementele care vor atrage atentia urmaritorilor dumneavoastra.

Bistrita este un oras ideal si pentru cupluri. Orasul nu este la fel de aglomerat precum alte zone ale Transilvaniei, iar dumneavoastra puteti lua cina impreuna cu persoana iubita la diferite terase, fara a fi deranjati de zgomotul vocilor oamenilor sau de timpul lung de asteptare pentru servirea mesei.

Deoarece este un oras destul de mic ca si dimensiuni, il puteti vizita in intregime in doar cateva zile. Puteti sa iesiti la plimbare impreuna cu partenerul/partenera pentru a descoperi noi zone si localuri. De altfel, nu va fi nevoie sa va ingrijorati cu privire la bani deoarece preturile sunt accesibile peste tot.

0 Shares
You May Also Like