Ce masini de inchiriat cauta turistii din Bucuresti?

0 Shares
0
0
0

Chiar daca foarte multi romani aleg sa paraseasca tara pentru a munci in strainatate, tara noastra este vizitata de turistii din toate colturile lumii, iar in Bucuresti in fiecare zi sosesc turisti, care calatoresc cu avionul, ajungand pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni.

Cei mai multi dintre turistii care aleg sa ne viziteze capitala, acceseaza inainte de toate https://www.premierrentacar.ro/Rent-a-car-Bucuresti-Otopeni, pentru a-si rezerva o masina, astfel incat, atunci cand sosesc in Bucuresti, sa preia masina si sa inceapa sa viziteze capitala, dar si cele mai frumoase locuri din tara.

Exista de exemplu, turisti care sosesc alaturi de mai multi membrii ai familiei sau alaturi de prieteni, si care au nevoie de o masina cu mai multe locuri. Un model Mercedes Vito, sau un model Renault Trafic Passenger, sunt masini ideale pentru cei care sosesc in grupuri, si doresc sa viziteze Bucurestiul.

Premier Rent a Car insa, are o flota auto cu adevarat impresionanta, si dispune de masini care au atat preturi mici pentru inchiriat, cat si de masini de lux, care in mod evident, vor costa mai multi bani pentru fiecare zi de inchiriere.

Turistii care intentioneaza sa viziteze Bucurestiul si care au un buget mare la dispozitie, pot opta pentru inchirierea unui autoturism BMW X6 de la Premier Rent a Car. Acestia vor avea parte de asigurare auto inclusa in pretul inchirierii, vor avea parte de asistenta 24/7, si nu vor avea limita de kilometri in ceea ce priveste utilizarea masinii.

Compania le pune la dispozitie clientilor, si masini SUV, dar la preturi mult mai atractive, iar un model Duster, de la Dacia, reprezinta o alegere ideala pentru cei care isi doresc sa conduca o asemenea masina, dar la un pret atractiv.

Acestia, vor beneficia de-asemenea de servicii precum asigurare auto inclusa in pretul inchirierii, vor avea parte de asistenta 24/7, si nu vor avea limita de kilometri in ceea ce priveste utilizarea masinii.

Flota auto a companiei insa, cuprinde o multime de alte modele de autoturisme, incepand de la modele Volkswagen (Golf automat, Touareg, Passat), Skoda (Octavia Break automat, Superb), Seat, Opel, Audi, Mercedes, iar exemplele pot continua.

Practic, discutam despre o companie rent a car care are masini de inchiriat pentru toate buzunarele, atat pentru turistii foarte bogati, cat si pentru cei care nu au un buget foarte mare.

Imediat ce turistii intra in posesia masinii, pot incepe sa viziteze capitala. In continuare vom prezenta cateva destinatii preferate de catre turistii care ne viziteaza capitala!

Muzeul Taranului Roman

Puteti afla multe despre Romania agricola si maiestria sa in acest interesant muzeu. Broderiile ornate si costumele decorate ii apropie pe turistii straini de folclorul traditional. De asemenea, turistii vor gasi acolo multe reprezentari ale icoanelor crestine si obiecte ceramice.

De asemenea, este foarte interesant pentru turisti sa vada „casa din casa”, o fosta ferma, in care sunt expuse alte exponate. Daca turistii sunt epuizati dupa vizitarea muzeului, puteti ajunge cu usurinta in restaurantul alaturat sau pot naviga prin magazinul muzeului pentru suveniruri.

Biserica Sf. Gheorghe

Biserica Sfantul Gheorghe a fost construita in 1699 si, prin urmare, nu este la fel de „noua”, dupa cum sugereaza si numele ei. Sub dictatura lui Ceausescu, nenumarate apartamente si biserici au trebuit sa cedeze in favoarea ordinii orasului planificate.

Biserica Sfantului Gheorghe si alte sapte altele nu au putut fi salvate decat atunci cand un arhitect implinit a facut ca bisericile sa se mute cateva sute de metri pentru a se indeparta de pe linia de vedere a Casei Poporului. In interiorul bisericii puteti admira zidurile bogat decorate.

Muzeul National de Arta si Palatul Regal

Fostul palat regal gazduieste acum lucrari de arta din diverse epoci, unde locuiau familia regala. Cladirea impozanta, cu colectii de arta internationale si nationale valoroase, nu merita vizitata doar din exterior, ci si din cauza exponatelor sale. In plus, turisti pot afla cate ceva despre trecutul comunist al Romaniei prin exponatele artei de stat.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai interesante locatii pe care turistii cu siguranta doresc sa le viziteze de fiecare data cand sosesc in capitala Romaniei.

Exista insa si turisti care sosesc in capitala tarii noastre nu pentru a vizita obiectivele turistice, ci mai degraba pentru a se bucura de viata de noapte impresionanta din capitala Romaniei. Aici, turistii au posibilitatea de a se distra in foarte multe cluburi. Practic, nu exista cartier al capitalei in care sa nu existe cateva cluburi de noapte sau baruri.

Fireste, la fel cum pentru a vizita obiectivele turistice ale capitalei, acestia au nevoie sa inchirieze o masina, la fel au nevoie de servicii rent a car si atunci cand sosesc in Bucuresti pentru viata de noapte. Este firesc acest lucru, mai ales cand doresc sa se distreze in mai multe cluburi de noapte, doar intr-o singura noapte. Premier Rent a  Car, poate veni si in intampinarea acestora, cu masini de inchiriat, la preturi avantajoase.

0 Shares
You May Also Like