5 motive pentru care să apelezi la specialiști pentru o clismă la domiciliu

0 Shares
0
0
0

Fotografie de herbert11timtim pe Pixabay.com 

Dacă te-ai hotărât să te bucuri de beneficiile unei clisme pentru prima dată sau ai nevoie dintr-un motiv medical de această procedură, cea mai bună idee este să apelezi la specialiști care fac acest lucru la domiciliu. În acest fel, te vei bucura de o procedură desfășurată în cele mai bune condiții, din confortul casei tale. 

Top 5 beneficii dacă alegi o clismă la domiciliu

1. Este mai comod

Bineînțeles, primul argument este că procedura este mult mai comodă dacă este efectuată la domiciliu, deoarece acesta este un mediu familiar, unde ai tot confortul și intimitatea necesară. În plus, dacă este pentru prima dată când efectuezi o clismă, va fi mult mai relaxant psihic să o faci acasă în loc să te duci la o clinică sau la un spital. 

2. Este accesibil 

În cazul în care optezi ca o echipă de specialiști să vină la domiciliu, scutești banii pe care i-ai plăti pe drum sau pe alte consultații suplimentare. Nu trebuie să te deplasezi nicăieri, știi exact când poți să te programezi și nu mai cheltui bani cu alte drumuri sau costuri aferente. 

3. Beneficiezi de ajutorul specialiștilor

Este recomandat să apelezi întotdeauna la specialiști, așa cum sunt și serviciile de clismă la domiciliu de la TruMed, de exemplu. Chiar dacă sunt populare clismele cu cafea sau alte substanțe, nu este recomandat să le faci de unul singur acasă, deoarece există riscuri asociate acestora. Dacă nu știi exact ce faci, ai putea să dezechilibrezi flora intestinală sau chiar să perforezi intestinul, ceea ce poate duce la alte complicații destul de grave. De aceea, întotdeauna este bine să te consulți cu un doctor înainte să te supui unei clisme și să apelezi la oameni cu experiență care să facă totul în mod controlat.

4. Beneficiezi de extra servicii

Pe lângă clisma în sine, specialiștii care oferă clisme la domiciliu mai au în lista de servicii și opțiuni de pregătire înainte de procedură, dar și de toaletare înainte și după, ceea ce este un plus. Experiența lor îți va fi de folos pentru a te pregăti cel mai bine înainte de procedură, luându-ți încă o responsabilitate de pe umeri. 

5. Durează mai puțin

Timpul alocat acestei proceduri poate fi scurtat dacă alegi să o faci la domiciliu. Nu mai trebuie să pierzi ore cu drumurile și cu consultațiile separate sau timp cu documentarea despre procedură. Te poți lăsa liniștit în mâinile specialiștilor fără niciun stres. În plus, te poți programa oricând îți permite programul și te simți confortabil să o faci, fără să mai aștepți cu orele pe holurile clinicilor sau spitalelor.

Așadar, dacă dorești sau ești nevoit să îți faci o clismă, este ideal să apelezi la serviciile specialiștilor care efectuează această procedură în confortul propriei tale locuințe. Trebuie doar să alegi medici cu experiență care să știe cum să te ghideze prin tot procesul, astfel încât să te relaxezi și să te bucuri de toate beneficiile unei astfel de proceduri.

0 Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

You May Also Like