8 pasi care te ajuta sa impachetezi fara sa uiti ceva acasa

0 Shares
0
0
0

Ai planificat din timp vacanta, stii ca anul acesta sa o sa te bucuri de un concediu in Spania si mai sunt cateva zile inainte sa pleci in vacanta.

Imagineaza-ti ca impachetezi si bagajul tau e plin, cand dintr-o data realizezi ca mai ai nevoie de un lucru pe care trebuie sa il pui, sau o situatie si mai neplacuta se poate intampla cand ai ajuns la destinatie si ai uitat ceva acasa.

Acest lucru poate fi foarte enervant, insa daca respecti cativa pasi simpli, acest lucru nu se va mai intampla. Acesti pasi simpli si clari te vor ajuta sa impachetezi corespunzator pentru vacanta, oriunde ai merge, fie ca alegi un concediu in Spania, sau o destinatie din Grecia, Turcia sau Bulgaria. Incepe cu pasii urmatori:

1.    Fa o lista cu ceea ce ai nevoie sau cu ce s-ar putea sa ai nevoie chiar cu o saptamana inainte sa impachetezi. De asemenea, este o idee buna sa verifici aceasta lista si atunci cand te intorci acasa, astfel incat sa nu uiti nimic acolo.
2.    Verifica lista atunci cand iti faci bagajul si taie fiecare lucru pe care l-ai pus in bagaj. In acest fel, vei reusi sa iti dai seama ce lipseste si in final totul va ajunge in bagajul tau.
3.    Ca sa economisesti spatiu in bagajul tau, este recomandat sa pui la inceput lucrurile mai voluminoase si mai apoi printre ele sa pui lucrurile mai mici.
4.    Impacheteaza doar ce ai nevoie. De cele mai multe ori avem tendinta sa punem in bagaj si anumite lucruri care am putea crede ca ne-ar fi de folos. In final, ne trezim cu un bagaj voluminos si o multime de lucruri de care oricum nu avem nevoie.
5.    Informeaza-te despre vreme. Acest lucru te va ajuta sa alegi hainele potrivite pentru perioada cat vei sta acolo. De exemplu, pentru un concediu in Spania, te vei bucura de o vreme calda si mult soare, insa e bine sa fii prevazator, vremea poate fi capricioasa uneori.
6.    Aminteste-ti de medicamente. Daca stii ca ca vei avea nevoie de anumite pastile, nu uita sa le pui in bagajul tau.
7.    Nu uita documentele! Poate unele din cele mai importante lucruri de care ai nevoie atunci cand pleci in vacanta sunt documente precum pasaportul sau asigurarea de sanatate. E foarte important sa nu le uiti acasa cand pleci in concediu.
8.    Distreaza-te. Dupa ce ai impachetat, ai ajuns la destinatie, incearca sa te simti cat mai bine.

De cele mai multe ori entuziasmul de a pleca in vacanta mult dorita ne poate deruta si in acest fel sa uitam acasa anumite lucruri esentiale. Fii cu capul pe urmeri si nu te imbata cu prea multa bucurie pana nu te asiguri ca totul este pregatit.

Un concediu in Spania sau oricare alta destinatie nu va fi unul placut daca acasa ai uitat documente importante, pastile sau incarcatoarele telefoanelor. Cand pleci de acasa, nu uita sa inchizi sursele de energie electrica si gazul.

La iesire, asigura-te ca ai inchis usa. In rest, bucura-te de fiecare clipa pe plaja!

 

0 Shares
You May Also Like