Absorbantele Enroush. De ce să alegi să le folosești și tu

0 Shares
0
0
0

Te-ai gândit vreodată ce impact au menstruațiile tale asupra mediului, având în vedere câte produse menstruale folosești și arunci lună de lună? Ca idee, statisticile din 2023 estimează că o femeie folosește aproximativ 5.000-15.000 de absorbante și tampoane de-a lungul vieții. Ținând cont că plasticul din absorbantele convenționale are nevoie de 500-800 de ani pentru a se descompune, te lăsăm pe tine să-ți imaginezi impactul asupra Naturii.

În 2024 nu mai poți ignora problema poluării și a sustenabilității. De asta chiar merită să iei în considerare acest aspect când îți alegi absorbantele.

Absorbantele Enroush sunt 100% biodegradabile

Alege doar absorbante organice din bumbac 100% de la Enroush pentru că ele au nevoie de doar 18-24 de luni pentru a se descompune. Enroush este un brand românesc de produse de îngrijire menstruală organică, și toate absorbantele lor conțin doar bumbac 100% organic certificat GOTS.

Sunt făcute de femei pentru femei pentru a fi purtate cu toată încrederea, iar asta se vede încă de pe ambalaj, unde găsești o etichetă curată ce numește cu transparență singurele ingrediente folosite: bumbac 100% organic în stratul superior, fibre naturale în stratul inferior. Au un conținut lipsit de chimicale toxice nu doar pentru tine, ci și pentru Natură, fiind o alegere mult mai responsabilă.

Desigur, atunci când te gândești la produse organice, te aștepți la o diferență de preț comparativ cu produsele convenționale. Și putem să înțelegem acest lucru. Însă, cât de mult contează prețul când vorbim despre confortul și sănătatea intimă? În plus, diferența nu este atât de mare încât să te determine să alegi produse nocive pentru zona ta intimă.

Ai grijă de sănătatea ta intimă cu produse organice

Este o vorbă în industria wellnessului, “dacă până acum credeai că alegerile sănătoase sunt costisitoare și o pierdere de timp, încearcă tratamentele de boală”. Se aplică și la îngrijirea menstruală și îngrijirea de sine.

Da, prețul produselor organice poate fi ușor mai ridicat. Iar dacă se întâmplă să suferi de episoade de metroragie, cantitatea de produse menstruale va fi și mai mare, implicit și costurile. Dar când te gândești că înseamnă să scapi de iritații, neliniște, disconfort la menstruație și de toate efectele negative, practic ai mai puține probleme de tratat. În final, prețul pentru o sănătate intimă compromisă este mult mai mare decât prețul unor absorbante hipoalergenice, pure și sigure pentru corpul tău.

În plus, Enroush oricum depune eforturi să minimizeze diferența de preț față de produsele convenționale și să facă îngrijirea organică accesibilă pentru cât mai multe femei.

Așa că ai toate motivele să nu mai faci niciun sacrificiu când vine vorba de sănătatea ta intimă și să alegi absorbantele din bumbac 100% organic care au grijă de corpul tău așa cum meriți!

0 Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

You May Also Like