Afla de ce merita sa profiti de ofertele din 2018 pentru o vizita in Thailanda

0 Shares
0
0
0

Prietenoasa si iubitoare de distractie, plina de cultura si cu o istorie fascinanta, Thailanda radiaza o stare de bine de care este imposibil sa nu te molipsesti mai ales atunci cand te intalnesti la fiecare pas cu un localnic zambitor. De la nenumaratele temple si lacasuri de cult pana la intinsele plaje tropicale, te vei indragosti inca de la prima vizita in Thailanda de fiecare detaliu al acestei tari.

Spatii sacre

Thailandezii sunt un popor budist, iar semnele acestei religii sunt omniprezente pe tot teritoriul tarii, dandu-i o culoare aparte. Templele stralucitoare si statuile aurii care il infatiseaza pe Buddha impanzesc atat marile orase, cat si mediul rural. Smochinii antici sunt decorati in mod traditional cu fasii de panza colorate in onoarea spiritelor, temple aducatoare de noroc decoreaza atat locuintele cele mai umile, cat si vastele centre comerciale, iar pancarte impodobite cu ghirlande sunt asezate pe marginea drumurilor pentru a preveni accidentele rutiere.

Pasionatii de meditatie pot vizita centrele retrase din Chiang Mai, festivalurile religioase din partea de Nord-Est a Thailandei, altarele construite in pesterile subterane din Kanchanaburi si Phetchaburi sau templele de pe dealurile din Nordul tarii.

Peisaje de vis

Cu doua linii de coasta lungi si insule pline de vegetatie salbatica ancorate in ape cristaline, Thailanda este o escapada tropicala atat pentru hedonisti, cat si pentru eremiti. Acest colt de paradis ofera un “meniu” de activitati variat: jocuri in briza blanda din Ko Lipe, scufundari alaturi de rechini-balena in Ko Tao, catarari pe stancile din Krabi, kiteboarding in Hua Lin, petreceri pe Ko Phi-Phi, refacere in resort-urile din Ko Samui si festinuri pe toate plajele.

O plimbare pana la marginea oraselor aglomerate te va aduce in zona rurala, care este o combinatie de campuri de orez, paduri tropicale si sate mici, izolate. In partea de Nord a tarii vei gasi paduri luxuriante si culmi muntoase pline de cascade impresionante, iar in partea de Sud piscurile calcaroase se inalta din campurile verzi pe care este cultivat orezul ca niste zgarie-nori preistorici.

Nu rata ocazia de a explora o tara extraordinara si o cultura fascinanta – profita de ofertele din 2018 pentru o vizita in Thailanda!

0 Shares
You May Also Like