Alegerea instalatiei exterioare pentru Craciun

0 Shares
0
0
0

Craciunul este fara doar si poate, cea mai asteptata si cea mai vesala sarbatoare crestina din decursul anului. Acesta este si motivul datorita caruia, iluminatul atat interior cat si exterior, este o traditie incantatoare, pe care o iubim si o respectam cu totii.

Instalatiile de Craciun sunt cele care ne inveselesc in noptile lungi de iarna, sunt cele care ofera un farmec aparte atmosferei, sunt cele care ne fac sa simtim ca traim intr-o lume magica, intr-o lume de basm.

Cu totii ne amintim cat de frumos era orasul in anii trecuti datorita acestor instalatii de Craciun, si cu siguranta cu totii asteptam sa vina cat mai repede luna decembrie, pentru ca peste tot in oras, sa avem acea atmosfera de vis.

In mod evident, daca doriti ca si balconul sau terasa dvs., daca doriti ca si gradina si locuinta dvs. sa imbrace haine de sarbatoare, cu siguranta trebuie sa va indreptati atentia spre cele mai potrivite instalatii de Craciun.

Exista mai multe detalii pe care trebuie sa le luati in considerare, pentru a va asigura ca faceti cea mai buna alegere intr-un final. De aceea, recomandarea noastra este sa ramaneti alaturi de noi pana la final, si sa cititi despre alegerea instalatiei exterioare pentru Craciun. Veti descoperi informatii care va pot fi de folos, pentru a face cea mai potrivita alegere.

O mare varietate de instalatii pentru exterior

Exista de exemplu ghirlande luminoase si plase de luminite pentru exterior, spre care va puteti indrepta atentia pentru a va decora exteriorul casei. Puteti sa alegeti astfel de instalatii pentru exterior pe care sa prindeti de stresina locuintei de exemplu.

Puteti alege instalatii de Craciun pentru exterior, pe care sa le folositi pentru a infasura de exemplu un stalp de sustinere al casei, o balustrada sau chiar si un copac din curte. Puteti sa infasurati si plantele exterioare pe care le aveti intr-un ghiveci de exemplu, pe terasa casei.

O idee stralucita pe care o puteti urma in cazul in care doriti sa obtineti un efect impresionant, care sa atraga toate privirile celor care trec pe strada, este aceea de a combina ghirlandele cu luminitele mici care sunt infasurate pe tufisuri sau pomi, cu ghirlandele care au forma de turturi.

Cel mai probabil va ganditi ca doar persoanele care au o curte mare sau o gradina mare au posibilitatea de a-si decora exteriorul casei. Ei bine, cu siguranta nu este adevarat. Chiar si o mica terasa sau un mic balcon poate fi infrumusetat cu instalatii de Craciun special alese. Felinarele trebuie sa fie insa asezate intr-o zona adapostita, pentru a nu fi daramate de vant.

Cum sa plasati instalatiile de Craciun?

Este foarte important sa tineti cont si de acest aspect. Dat fiind faptul ca discutam despre luminite de Craciun care probabil vor fi lasate sa functioneze toata noaptea, este important sa va ganditi si la cei din jur.

Nu este un lucru tocmai placut ca atunci cand oamenii se pun in pat sa se odihneasca, luminitele dvs. sa le bata direct pe geamul de la dormitor, si sa le strice somnul.

Faceti economii

Exista instalatii de Craciun atat cu becuri incandescente cat si instalatii cu becuri LED. Fara doar si poate, cea mai eficienta solutie este aceea de a va indrepta atentia catre instalatii de Craciun cu becuri LED. Acestea consuma mai putina energie electrica in comparatie cu instalatiile cu becuri incandescente.

Probabil veti considera ca nu este mare diferenta de consum dintre cele doua tipuri de instalatii, dar tinand cont ca va impodobiti casa inainte de Craciun cu una – doua saptamani, si lasati instalatiile montate pana dupa Anul Nou, si in fiecare seara, de cand se intuneca si pana dis de dimineata, instalatiile functioneaza, cu siguranta acestea isi vor pune amprenta pe facturile de energie.

Ba chiar mai mult, nu doar ca au un consum mai mic de energie aceste instalatii de Craciun precazute cu becuri LED, trebuie mentionat faptul ca durata lor de viata este una mult mai mare. Se spune despre aceste instalatii ca au o durata de viata de 50.000 de ore. Acestea consuma mai putin cu 90% mai putina energie decat cele cu becuri incandescente.

Verificati produsul

Este foarte important ca inainte de a cumpara o instalatie de Craciun, sa va asigurati ca verificati produsul. Uitati-va cu mare atentie la ambalajul si la eticheta instalatiei. Asigurati-va ca scrie clar, ca produsul este destinat utilizarii in mediul exterior. Cele pentru interior, sunt fabricate din materiale diferite, si nu sunt la fel de rezistente in mediul exterior.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le aveti in vedere in momentul in care intentionati sa va alegeti instalatia de Craciun pentru mediul exterior. Indiferent ca va impodobiti terasa, balconul sau alte obiecte, este important sa tineti cont de aceste detalii, pentru a face o alegere buna.

0 Shares
You May Also Like