Alegerea unei farmacii ieftine in functie de orasul in care locuiesti

0 Shares
0
0
0

Farmaciile sau inmultit semnficativ in ultima perioada, pe teritoriul tarii noastre, iar acest lucru se datoreaza in special faptului ca, cererea de medicamente a crescut semnficativ in ultima perioada de timp.

Acest lucru nu stiu daca se datoreaza in special aparitiei mai multor boli sau faptului ca in tara noastra predomina oamenii in varsta, insa alegerea unei farmacii a devenit un lucru destul de interesant.

Si spun acest lucru deoarece, cele mai multe dintre farmaciile din tara noastra comercializeaza medicamente la niste preturi colosale, daca pot sa spun asa, iar dupa cum bine stim, veniturile oamenilor din tara noastra sunt unele destul de mici, deci multi dintre acestia nu si le permit.

Si mai rau este ca, multi dintre acesti oameni care au venituri mici si nu isi permit cumpararea unor medicamente, nu sunt bagati in seama de autoritati.

Acum multi dintre dumneavoastra o sa va ganditi la retete compensate, insa dupa cum bine va puteti da seama, nu toate medicamentele se afla pe listele medicamentelor compensate, deci acest lucru pica din start.

Singura solutie in acest caz ar fi ca statul sa ajute cu mai multi bani casele de sanatate si acestia la randul lor, farmaciile, iar astfel ar putea incepe o lupta pentru ajutorarea oamenilor dependenti de medicamente si care nu si le permit pe acestea.

Insa vreau sa va mai spun ca, exista si destul de multe farmacii pe teritoriul tarii noastre, care comercializeaza medicamente la niste preturi mult mai mici. Si aici ma refer chiar si la unii retaileri din domeniul farmaceutic, care pun mai mult pret pe nevoile oamenilor decat pe profitul lor.

Intr-adevar acestea sunt foarte putine, insa important este ca exista si pot fi gasite. Dezavantajul principal este ca in fiecare zi, in fata acestor farmacii se formeaza cozi imense, iar acum ganditi-va ce inseamna pentru un batran sa stea in picioare cateva ore, pentru a-si procura medicamentele care il tin in viata.

Atunci cand doriti sa gasiti lista cu farmaciile din orasele in care locuiti si sa puteti face o comparatie intre preturile medicamentelor pe care acestea le comercializeaza, atunci puteti apela cu usurinta la ajutorul internetului.

Spun asta pentru ca, in cazul in care intrati pe internet, intr- un motor de cautare si dati un simplu search dupa niste cuvinte reprezentative, urmate de numele oraselor in care locuiti, veti putea vedea lista farmaciilor prezente in acestea.

Spre exemplu, daca locuiti in Alba-Iulia, atunci puteti da cautarea chiar dupa simplele cuvinte “farmacii alba iulia”. Iar in urma cautarii dupa cuvintele “ farmacii alba iulia”, veti gasi lista cu toate farmaciile ce isi desfasoara activitatea in acest oras.

0 Shares
You May Also Like