Aplicatii smartphone pentru iubitorii de bere

0 Shares
0
0
0

Revolutia smartphone-urilor a invadat fiecare fateta a lumii moderne, chiar si barurile si restaurantele. Cel mai bun service gsm Bucuresti, poate fi gasit pe Service-gsm.ro!

Dar, asta nu este neaparat un lucru rau. Exista cateva aplicatii foarte folositoare ce te pot indruma in “vanatoarea de bere”. In afara de cele mai populare aplicatii ca de exemplu Yelp si retelele de socializare, vom prezenta aici cateva aplicatii folositoare pentru gasirea unor locuri unde-ti poti bea berea preferata, unde poti descoperi noi marci de bere, etc.

TapHunter este o aplicatie ce te poate ajuta sa gasesti anumite tipuri de bere, care nu se gasesc pe toate drumurile. Restaurantele si barurile participante la aceasta aplicatie, isi pot incarca lista cu servicii si bauturi in aceasta aplicatie, pe care tu o poti folosi pentru gasirea unei anumite beri sau pentru check in.

TapHunter iti poate da anumite detalii si despre ce se intampla in anumite zone alte orasului: diferite spectacole, concerte, festivitati. Iti poti adauga restaurantele favorite in aplicatia TapHunter si pe site-ul aferent aplicatiei, pentru o configurare mai simpla.

Pentru a te ajuta sa nu te “ratacesti” sau sa te indrepti catre un bar ce si-a schimbat meniul bauturilor cu foarte putin timp inainte ca tu sa ajungi acolo, exista o functie de “refresh” al meniurilor pentru restaurantele adaugate in aplicatie, in asa fel incat sa stii exact ce fel de bauturi vei gasi la bar, in momentul sosirii.

Untappd (pentru iOS si Android) este o alta aplicatie care devine din ce in ce mai populara. Aceasta este folosita de iubitorii de bere, ajutandu-i sa poata tine un istoric al celor mai noi beri incercate.

Cu ajutorul acestei aplicatii poti acorda un rating fiecarei beri in parte, poti face anumite comentarii pe care sa le salvezi si poti posta o poza, cu doar cateva miscari de swipe ale ecranului.

O data ce ai incarcat profilul unei beri pe aplicatie, aceasta iti poate da sugestii despre alte beri similare pe care le poti incerca si exista si un wish-list incorporat, pentru a putea urmari toate berile noi, pe care ai dori sa le incerci.

Ca si cealalta aplicatie foarte populara pentru check-in FourSquare, Untappd poate in mod optional sa creeze un link catre propriul tau cont de Facebook sau Twitter, in asa fel incat sa fii capabil sa postezi in timp real ceea ce bei la restaurantul ales, pe reteaua de socializare respectiva.

Poti colecta un grup de prieteni iubitori de bere si poti comenta la propriile lor check-in-uri, etc. Untapped are de asemenea si un sistem de premiere al cientilor ce folosesc aplicatia, un sistem in stilul “badge”, fiecare badge fiindu-ti acordat in momentul cand incerci un numar destul de mare de beri noi sau atunci cand iti bei berea intr-o locatie unde se mai afla prezenti si alti utilizatori ai acestei aplicatii.

Pentru fanii berii in general, ce vor sa incerce mereu noile marci aparute, aceasta aplicatie este nici mai mult nici mai putin decat un fel de Sfant Graal.

0 Shares
You May Also Like