Avantajele camerelor de supraveghere Speed Dome

0 Shares
0
0
0

Camerele de supraveghere sunt un mijloc de prevenire a infractiunilor si de a mentine securitatea inauntru sau in afara spatiilor de interes. Cu totii am vazut cel putin odata de aproape o camera de supraveghere, sunt mai rotunde sau mai patrate si mereu ai impresia ca se “uita” direct la tine.

Exista mai multe modele de camere de supraveghere, cele de tip dome (adica cele rotunde) sunt folosite de regula in interior pentru ca sunt mai mici si se imbina mult mai usor in ambient.

Desi ca si necunoscator este mai greu sa recunosti tipul de camera doar dupa aspect, cele dome sunt destul de comune. Insa chiar si camerele dome sunt de mai multe tipuri, avem si camere speed dome, precum cele de aici.

Care e diferenta dintre o camera dome si una speed dome?

Diferenta de nume vine si de la diferenta de baza dintre o camera simpla dome si una speed dome, adica viteza. Camerele speed dome au mai multe functii si capacitati, printre care si abilitatea de a se misca foarte repede si a monitoriza o zona multa mai vasta. Sunt excelente astfel pentru depozite, curti sau zone intinse.

Majoritatea camerelor pe care le vedem sunt fixe, fiecare are o anumita raza de monitorizat, iar cele care se misca, o fac foarte incet.

Camerele speed dome se misca in mai multe directii, rotindu-se in stanga sau in dreapta sau se pot inclina sau in sus sau in jos, acoperind un spatiu foarte mare.

De asemenea camerele speed dome au capacitati avansate de zoom si auto-focus, astfel pot obtine imagini clare chiar daca obiectivul lor este la o distanta mai mare.

O alta caracteristici importanta a camerelor speed dome este auto tracking-ul, astfel obiectivul, poate fi o persoana sau un obiect, poate fi urmarit si inregistrat automat de camere prin capacitatile sale de rotire si inclinare.

Cand vine vorba de supraveghere de ultima ora, camerele speed dome aduc o multime de caracteristici utile ce ajuta nu doar sa supraveghezi video, ci sa targetezi exact toate miscarile si evenimentele din spatiul destinat. Poti sa vezi mai multe modele de camere speed dome si nu numai la Ordis.

0 Shares
You May Also Like