Avantajele instalatiei cu led de Craciun

0 Shares
0
0
0

Deoarece luminile de Craciun sunt lasate pe toate orele noptii sa functioneze, iar ledurile consuma energie cu pana la 33% mai putin, sarbatorile sunt un moment oportun pentru a profita de avantajele unor instalatii de Craciun led.

Dar luminile LED nu numai ca utilizeaza mai putina energie in timp ce va ajuta sa economisiti bani, ci va ofera si alte alte avantaje fata de predecesoarele lor lumini incandescente. Haideti sa aruncam o privire la motivul pentru care ar trebui sa va actualizati luminile de Craciun in acest sezon de sarbatori.

Eco-Friendly

Pana acum, toata lumea ar trebui sa fie constienta de beneficiile de mediu ale consumului mai putin de energie.

Folosind mai putina energie inseamna ca putem pastra mai mult din resursele naturale pe care le folosim pentru a produce energie pe Pamant mai mult si inseamna, de asemenea, ca putem ajuta la reducerea cantitatii de poluare provenita de la centralele noastre.

Deoarece LED-urile folosesc atat de putina putere in comparatie cu incandescentele care consuma energie (un sir de lumina LED mediu consuma mai putin de 5 W de putere fata de 20 W sau mai mult pentru un sir incandescent), sunt de departe alegerea mai ecologica.

Cost eficient

Pretul, in medie pentru luminile LED de Craciun este putin mai mult decat dublul celui al luminilor incandescente. Desi acest lucru poate parea abrupt, economiile de energie cu LED-uri pot egala costurile pe parcursul a doar 4 sezoane sau un an intreg de utilizare continua.

Deoarece luminile de Craciun ar trebui sa fie obiecte de lunga durata pe care le puteti pune in functiune de la an la an, ele fara indoiala se vor plati singure in timp.

In sens mai imediat, luminile de Craciun cu LED-uri consuma cu pana la 1/3 mai putina energie decat incandescentele, reducand la minimum factura electrica lunara.

Pentru a reduce consumul de energie si mai mult, utilizati cronometre automate atat pentru luminile interioare, cat si pentru cele exterioare. Setati cronometrele pentru a aprinde luminile cand se intuneca si se sting intr-o ora rezonabila mai tarziu in acea noapte.

Avand capacitatea de a va programa luminile de Craciun va elimina stresul de a va intreba daca ati uitat sau nu sa le stingeti inainte de a iesi din casa. Inainte de conectare si programare, asigurati-va ca cronometrul este capabil sa gestioneze puterea combinata a luminilor dvs.

Mentinerea afisajelor luminoase aprinse timp de mai putin de opt ore pe noapte te va ajuta sa mentii costurile de energie reduse. Daca nu aveti un cronometru, sa fiti cat mai frugal cu numarul de ore in care sunt aprinse luminile dvs. va face diferenta.

Rezistenta si durata lunga de viata

Comparativ cu incandescentele, luminile de Craciun cu LED sunt mult mai durabile. De obicei din sticla, luminile incandescente de Craciun sunt mult mai susceptibile sa se sparga, crescand riscul de incendii in casa. Instalatiile de Craciun cu lumina LED folosesc lentile epoxidice sau plastic si sunt mult mai rezistente la rupere.

Luminile LED de Craciun dureaza de asemenea pana la 10 ori mai mult decat cele traditionale. Intr-un studiu, toate becurile dintr-o instalatie LED au ramas complet aprinse dupa 4.000 de ore de utilizare, in timp ce unul sau doua becuri dintr-o instalatie incandescenta s-au ars inainte de jumatate din timpul respectiv.

Un motiv principal pentru care LED-urile sunt atat de indelungate, este ca spre deosebire de incandescente, acestea nu au filamente care se pot incalzi si arde. Acesta este si motivul pentru care optiunile LED sunt mai sigure.

Multilaterale

In timp ce luminile de Craciun cu LED-uri au aceleasi forme si dimensiuni ca luminile traditionale, de la becurile C7 si C9 pana la mini siruri de lumina, acestea ofera si mai multe optiuni.

Luminile omnidirectionale LED emit o lumina stralucitoare, cu un reflector amplificat la varf, care va face ca raza dvs. de lumina sa straluceasca si sa straluceasca, iar luminile cu unghi larg LED permit o acoperire mai luminoasa si mai larga decat luminile traditionale.

0 Shares
You May Also Like