Brad natural sau brad artificial?

0 Shares
0
0
0

Brad natural sau brad artificial? De pe la inceputul lunii decembrie, de cand vom vedea ca vitrinele magazinelor vor incepe sa fie impodobite si isi vor face aparitia si instalatiile de Craciun, vom numara cu nerabdare zilele pana cand ne vom impodobi si noi bradul de Craciun.

Alegerea bradului de Craciun, mai mult ca sigur poate sa fie una dificila pentru orice familie, asta in primul rand, pentru ca atunci cand discutam despre brazii pe care ii putem avea in casa de sarbatori, acestia se impart in doua mari categorii, si anume: brazi naturali si brazi artificiali.

Inca din cele mai vechi timpuri, in casele oamenilor, in perioada Craciunului isi faceau simtita prezenta brazii naturali, iar oamenii in functie de buget, isi alegeau un brad mai scump sau un brad ceva mai ieftin.

Brad natural sau brad artificial? Ce sa aleg?

Fara doar si poate, cea mai simpla si cea mai ieftina solutie pentru toti cei care isi doresc un brad natural de Craciun, este molidul, insa aceasta varianta ar fi de evitat, mai ales datorita faptului ca se scutura mult mai repede decat ceilalti pomi de Craciun.

Cei care isi doresc un brad natural, au posibilitatea sa isi indrepte atentia si spre alte specii, cum ar fi un brad care apartine specie Nordmann de exemplu, sau chiar si un brad Nobilis, ori un brad din specia Pungens.

Aceste trei specii de brad, sunt mult mai indragite decat molidul, au si un aspect mult mai placut si mult mai elegant decat cel al molidului, insa partea neplacuta a lor este aceea ca sunt si mai costisitoare. Plus de asta, sunt si mai rezistenti decat molidul.

Brad natural sau brad artificial

Protejeaza natura si nu incuraja taierea ilegala de copaci!

Ei bine, indiferent de faptul ca iti vei indrepta atentia spre un brad natural foarte scump, sau ca vei opta pentru un brad de Craciun ieftin, oricare ar fi alegerea ta, odata ce vor trece sarbatorile de iarna, tot vei arunca bradul.

Vei avea si posibilitatea sa iti indrepti atentia spre cea de a doua categorie de brazi, si anume spre brazii artificiali, care cu siguranta sunt cel putin la fel de aspectuosi si de eleganti precum brazii naturali.

Brad natural sau brad artificial: Pretul

Vei putea sa gasesti brazi de Craciun de la BraziCraciun.net la cele mai avantajoase preturi, iar plus de asta, iti vei putea cumpara bradul pentru sarbatorile de iarna chiar din confortul casei tale, iar astfel vei scapa de statul in frig si de cumpararea bradului din piata.

Un brad artificial, in momentul in care este impodobit, cu siguranta poate chiar sa arate mult mai frumos decat un brad natural.

Mai mult decat atat, marele avantaj pe care il au brazii artificiali, este acela ca ei pot sa fie utilizati si in anii urmatori, pe cand un brad natural, se va arunca odata cu trecerea sarbatorilor.

Brad natural sau brad artificial: Concluzii

Ei bine, atunci cand vrei sa iti cumperi bradul de Craciun, cu siguranta decizia iti va apartine, insa daca stai sa te gandesti putin, si iti doresti o economie, mai mult ca sigur se merita sa iti indrepti atentia spre un brad artificial, iar acesta poate avea diferite marimi, exact ca un brad natural.

Speram din toata inima ca dupa citirea acestui articol sa ai raspunsul corect la intrebarea “Brad natural sau brad artificial?“. Raspunsul ar trebui sa fie simplu de gasit, atat din punct de vedere ecologic cat si economic.

0 Shares
You May Also Like