Bucătăria în aer liber și necesitatea unei chiuvete exterioare

0 Shares
0
0
0

Iată alternativa la nesfârșitul dus și întors în bucătărie când iei masa în gradină. Dacă bugetul iti permite, poți amenaja o bucătărie în aer liber direct în gradina ta.

Care sunt tipurile de bucătarii în aer liber?

Ca și în cazul bucătăriilor tradiționale, exista mai multe modele de bucătării exterioare, de la cele mai simple la cele mai complexe. Poți opta pentru o bucătărie instalată într-un spatiu mic cu deschidere spre gradină sau pentru o bucătărie mobila.

Bucătăria personalizată iți va satisface dorințele și nevoile și va fi pe placul invitaților. Un mic sfat important: ai grija la direcția vântului și asigură o ventilație care să nu deranjeze vecinii.

Bucătăriile în aer liber, avantaje semnificative

Dezavantajele deținerii unei bucătarii exterioare sunt puține, în afară de investiția pe care aceasta o necesită și întreținerea minima necesară. Pe de alta parte, avantajele sunt multiple. Poți găti anumite mâncăruri pe care s-ar putea sa nu le potir gați în casă din cauza mirosurilor puternice, cum ar fi ceapa, peștele, chipsurile. Poți fi mai imaginativ: gătitul în aer liber inspira! Poți instala la fel de ușor și echipamente care nu au loc în casă, precum un cuptor pentru pâine sau pizza sau un grătar.

Bucătăria exterioară este foarte practică și poate găzdui, de asemenea, plante aromatice în ghiveci.

O bucătărie de vară poate fi amplasată aproape oriunde în gradina ta: ca o prelungire a casei, cu acces la interior, la marginea piscinei, în continuitate cu terasa, în raport cu mobilierul de gradină.

De asemenea, poți achiziționa și monta o chiuveta exterior gradina, un echipament care îți va fi extrem de util în gradină. Aceasta chiuvetă mobilă de exterior are cel mai bun raport calitate-preț, servind pe deplin nevoia de a avea mâini și vase curate în orice moment.

Materialele unei chiuvete de exterior

Chiuveta exterioară de gradină este expusă la intemperii pe tot parcursul anului, însă materialul din care este construită o face extrem de rezistentă la variațiile de temperatură.

Nu uita, este necesar ca fiecare chiuvetă de exterior să beneficieze de întreținere regulată, mai ales dacă apa pe care o folosiți este dură.

0 Shares
You May Also Like