Cand ajunge iPhone 6s in service?

0 Shares
0
0
0

Chiar daca Apple a lansat generatii iPhone mai noi, dispozitivele iPhone 6s sunt inca la mare cautare in randul fanilor iPhone. De regula, isi indreapta atentia spre aceste dispozitive acei fani iPhone, care nu isi permit dispozitive de generatie mai noua.

Aceste dispozitive de obicei functioneaza fara probleme, insa exista si situatii in care ajung in service. Cele mai multe dispozitive iPhone 6s care ajung in service, necesita o inlocuire display iPhone 6s, iar defectiunile de acest gen de regula sunt provocate de utilizatorii neglijenti.

Exista si situatii in care insa utilizatorii au mare grija de telefoanele lor, dar acestea tot intampina probleme. Iata cateva exemple:

iPhone 6S se opreste la intamplare

O serie de proprietari de iPhone 6S s-au plans de opriri aleatorii. IPhone 6S pare sa se opreasca la intamplare si nu raspunde la o simpla apasare a butonului Sleep / Wake.

Solutii potentiale:

  • Tineti apasat butoanele Sleep / Wake si Home timp de zece secunde si iPhone-ul ar trebui sa reporneasca. Din pacate, problema s-ar putea intoarce.
  • Merita sa verificati daca exista o problema cu setarile dvs. Accesati Setari> General> Resetare> Resetati toate setarile si vedeti daca acest lucru va ajuta. Este posibil sa fie nevoie sa introduceti din nou unele parole si setari, dar nu vor sterge date.
  • Exista sansele ca restabilirea datelor vechi sa creeze problema dvs. Este departe de a fi convenabil, dar puteti incerca sa va resetati iPhone-ul, sa il configurati ca nou si sa mutati manual orice continut dorit. Nu restaurati o copie de siguranta, deoarece poate cauza problema.
  • Optiunea dvs. finala este sa contactati Apple pentru a vedea daca pot oferi o alta solutie sau pentru a cere o inlocuire daca telefonul se afla in perioada de garantie, sau sa trimiteti dispozitivul intr-un service de reparatii iPhone Bucuresti.

Supraincalzirea dispozitivelor iPhone 6s

Au fost mai multe rapoarte despre supraincalzirea iPhone 6S in general. Orice smartphone se va incalzi atunci cand este folosit pentru o perioada lunga de timp, dar daca iPhone 6S-ul tau devine foarte cald fara o cauza evidenta, atunci ai putea avea o problema.

In urma supraincalzirii, exista multe rapoarte online despre probleme cu camera foto, dar par sa rezulte dintr-un utilizator Reddit care a raportat primirea mesajului „Flash este dezactivat. IPhone-ul trebuie sa se raceasca inainte de a putea folosi blitul. ”Problema camerei foto nu este probabil raspandita, dar sunt rapoarte generale de supraincalzire.

Solutii potentiale:

  • Lucrul evident de facut este sa lasati iPhone-ul dvs. 6S sa se raceasca. Asigurati-va ca este pastrat la distanta de razele de soare intr-un mediu racoros, indepartati carcasa daca exista una acolo si nu folositi o perioada telefonul.
  • Poate exista o aplicatie care provoaca o problema. Aruncati o privire sub Setari> General> Utilizare> Utilizare baterie  pentru a vedea daca ceva scade o cantitate suspecta de putere.
  • Poate merita sa va resetati setarile prin Setari> General> Resetare> Resetati toate setarile.
  • Optiunea finala este sa incercati o resetare din fabrica si sa configurati iPhone 6S din nou; sau sa duceti telefonul in service pentru ca specialistii sa efectueze aceasta resetare a telefonului.
0 Shares
You May Also Like