Caracteristici importante ale foliilor de sticle

0 Shares
0
0
0

Cauti o folie sticla Sony? Intra pe linkul anterior mentionat si vei gasi cele mai bune folii de sticla pentru telefoane. In acest articol te invatam tot ce trebuie sa faci pentru a gasi cea mai buna folie de sticla si cum se cumpara cea mai buna folie.

Odata ce incepi sa faci cumparaturi pentru folii de sticla, vei vedea cateva specificatii. Notiunile precum duritatea 9H, protectia, nanoparticulele oleofobe si asa mai departe sunt termeni care te vor baga rapid in ceata si de aceea iti oferim o scurta descriere a acestor termeni pentru a intelege la ce sa te uiti cand iti cumperi o folie pentru telefon.

Duritatea 9H – Contrar opiniei populare, aceasta nu este o masura a testului de duritate Mohs. Duritatea 9H se refera la faptul ca ecranul nu este zgariat de un creion de 9H, cel mai dur dintre toate creioanele  standard. Nu este un test grozav, daca e sa fim sinceri, dar este un parametru decent pentru a afla daca producatorul acorda o atentie suficienta la testarea produsului inainte de a il scoate pe piata.

Oleophobic Nano-coating: aceasta este singura specificatie pe care ar trebui sa o cauti daca e sa discutam la modul sincer pentru ca este decisiva in modul optim de utilizare a telefonului. Spre deosebire de toate foliile din plastic, sticla securizata pastreaza amprentele cauzate de contactul dintre ecranul telefonului si degete. O acoperire oleofoba respinge uleiul, ceea ce inseamna ca amprentele digitale nu vor mai exista motiv pentru care nano coating este un parametru important impotriva urmelor inestetice. Poti scapa de urme rapid cu ajutorul unei carpe din microfibra.

Gradul de protectie Army –  vei vedea aceasta notiune foarte des insa este un truc. Ecranul nu va scapa de fiecare data de un impact si sunt alti parametri mult mai importanti de care este bine sa tii cont inainte de a iti cumpara o folie de protectie asa cum poti vedea in cele ce urmeaza.

Stratul care iti asigura confidentialitate – aparent, reducerea unghiurilor de vizualizare ale unui ecran este acum o “caracteristica”, deoarece persoanele de langa tine nu vor putea sa citeasca ceea ce citesti tu sau ceea ce scrii.

Poti trece peste acest detaliu pentru ca in general nimeni nu sta sa se holbeze in telefonul tau atunci cand il folosesti si de asemenea vei observa daca ai ceva ochi curiosi peste umar care se uita in telefonul tau si vei putea sa iti ajustezi singur pozitia sau chiar sa atentionezi persoana respectiva ca iti violeaza intimitatea. Daca totusi gestionezi informatii foarte importante poti opta si pentru o astfel de husa, dar retine ca nu este un criteriu primordial, iar comparativ cu celelalte caracteristici de mai sus intra intr-un con de umbra.

Ecran mat – aici avem doua tipuri de utilizatori – cei care vor ecran mat si cei care s-au indragostit de cel lucios. In functie de ce fel de ecran preferi, alege husa care te ajuta cel mai bine.  Husele mate nu sunt la fel de comune cum sunt cele lucioase dar sunt disponibile pentru majoritatea telefoanelor populare.

0 Shares
You May Also Like