Caracteristicile tehnice ale usilor rapide

0 Shares
0
0
0

Usile rapide PVC industriale au inchideri de tip rulou cu o cortina din PVC ce se ruleaza pe un tambur care se monteaza in partea din spate a buiandrugului.

Structurile de genul acesta sunt solide, rapide si sigure au la baza un arc de tensiune din ghidaj ce sustine un convertizor de frecventa care asigura o viteza de deschidere sau de inchidere de pana la 2m/s.

Daca doriti sa beneficiati de cea mai buna calitate va recomandam usi rapide din PVC cu deschidere pe orizontala de la Gunther Tore.

Aceste tipuri de usi sunt versatile, previn crearea curentilor de aer si pierderea aerului cald sau rece din camera si sunt izolate termic.

Datorita constructiei modulare usa rapida este usor de curatat si este posibila atingerea tuturor extremitatilor usii in momentul in care se face curatarea acesteia..

Canatul usii poate fi personalizat fiind realizat din toc de aluminiu cu panel sau cu vitraj. Si usa rapida are si un sistem pentru deschiderea de urgenta.

Panoul de control pentru usa rapida imbina flexibilitatea data de performanta motoarelor AC cu precizia si facilitatea controlului digital. Sistemul pentru eliberarea ruloului pentru usa rapide este pe baza de contragreutate si include doua contragreutati si un mecanism de franare.

Usa poate sa fie prevazuta si cu ferestre montate permanent si vulcanizate. Optional panelul poate avea orice culoare.

Usile cu inchidere orizontala sunt utilizate in depozite frigorifice din industria alimentara si din alte domenii de activitate. Aceste usi permit deschiderea rapida in regim de urgenta atunci cand nu este curent.

Usile sunt rezistente si fiabile, au actionare electromecanica si ofera un maxim de fluenta in desfasurarea cativitatii din centrele logistice. Viteza cu care se deschid aceste usi se poate incadra in intervalul 3,5 m/s sau 4 m/s si viteza pentru inchidere este de 1,5 m/s.

Unele dintre cele mai importante avantaje sunt reducerea pericolului ca marfa sa se deterioreze si reducerea riscului pentru accidentare a personalului, costurile reduse pentru mentenanta si servicii de reparatii.

Usile rapide sunt proiectate pentru a permite dezinfectarea si spalarea integrala si includ si alte particularitati igienice care fac din produsul acesta o solutie ideala pentru spatii cu igiena absoluta.

Intretinerea acestor usi nu este costisitoare pentru ca nu au nevoie de un consum mare de energie si ofera in acelasi timp si beneficiile date de o usa rapida. Usile mentin un climat constant in interior si minimizeaza infiltratiile cu agenti patogeni.

Usile rapide au inductori de bulca montati in paviment pe amandoua laturile usii ce reduc substantial erorile generate de operator atat la deschidere cat si la inchidere. Inductorii de bucla sunt foarte eficienti pentru ca nu au in componenta parti expuse sau parti mobile.

Senzorii de miscare functioneaza cu ajutorul tehnologiei microundelor si detecteaza miscarea pietonala dar si a vehiculelor din raza lor de actiune, iar detectorul are rolul de a transmite un semnal care duce la deschiderea usii.

Corzile pentru deschidere sunt switch-uri montate pe tavan. Personalul dar si operatorii de vehicule trebuie doar sa actioneze cablul care va semnaliza panoului de control comanda de a deschide rapid usa. E necesar ca vehiculul sa incetineasca atunci cand trece prin usa rapida inainte de a fi actionata coarda.

0 Shares
You May Also Like