Care sunt cele mai bune aplicatii de intalniri?

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre, apar tot mai multe aplicatii de intalniri. Dar care dintre ele va vor face mai usor sa gasiti pe cineva care va faca sa radiati? Va oferim cele mai bune 5 aplicatii de intalniri pentru Android.

Nu uita ca nu este deloc frumos sa mergi la o intalnire cu un ecran spart. Daca ai o astfel de problema, intra pe inlocuire display Huawei.

  1. Tinder, aplicatia de „dating rapid” prin excelenta

Acum cunoscut tuturor, Tinder este o referinta in ceea ce priveste aplicatiile de intalniri pentru Android. Pe Tinder, ideea este simpla: vi se prezinta profilul unei persoane, daca va place, glisati spre dreapta, iar daca nu va place, glisati spre stanga iar aplicatia va arata instantaneu un profil nou.

Daca „apreciati” un profil si persoana de vizavi va place, atunci veti obtine o potrivire! Imediat ce acest lucru este obtinut, ai apoi posibilitatea de a incepe o discutie cu posibilul tau partener.

Pe Tinder, scopul este cu adevarat sa faci furori, adica sa incerci sa contactezi cat mai multe persoane pentru a-ti creste sansele de a gasi persoana potrivita. O modalitate buna de a intalni oameni noi?

  • Once, pentru romanticii care cauta „intalniri lente”

Intr-un stil literalmente opus Tinder, Once va ofera sa nu aveti acces la zeci de profiluri diferite pe zi, ci mai degraba sa aveti doar unul. In fiecare zi, la pranz, descoperi noua ta intalnire care a fost aleasa de aplicatie conform criteriilor pe care le-ai stabilit in prealabil.

Prin urmare, trebuie sa determinati grupa de varsta care va intereseaza, „tipul” persoanei (latina, asiatica, caucaziana etc.) si religia acesteia (ateu, crestin/catolic, musulman, evreu etc.). Depinde de tine sa-ti selectezi preferintele astfel incat sa-ti prezentam persoana care ti se potriveste cel mai bine.

  • Happn, aplicatia care gaseste persoane pe care le-ai intalnit

Conceptul de Happn este diferit: iti partajezi locatia in timp real cu aplicatia, iar aceasta este responsabila sa-ti ofere profiluri pe care le-ai intalnit in timpul zilei. Acestea sunt alte persoane care au si un cont pe Happn si care cauta sa cunoasca oameni noi. Noutatea Happn este si CrushTime.

Aceasta caracteristica va permite sa alegeti intre 4 profiluri, doar unul dintre cele 4 v-a placut deja in secret. Daca alegi profilul potrivit, primesti o potrivire si ii poti trimite direct un mesaj.

Daca profilul nu este cel potrivit, poti sa-ti incerci din nou norocul printre cele 3 ramase (te va costa 1 credit), sau sa mergi la urmatoarele 4 profiluri.

  • Grindr, Happn-ul pentru relatiile homosexuale sau bisexuale

Grindr este o aplicatie de intalniri pentru comunitatea gay si bisexuala. Este disponibil pe Android si seamana foarte mult cu Happn, deoarece va ofera profiluri pe care le-ati intalnit deja sau care sunt in apropierea voastra.

Grindr este destinat mai mult intalnirilor trecatoare, desi usa este intotdeauna deschisa pentru intalniri mai serioase. E randul tau !

  • Adopta Un Mec, aplicatia care da putere femeilor

Conceptul original de Adopt A Dude a cucerit deja milioane de oameni pe Android. Aici, femeile isi fac mutarile dupa bunul plax: aleg sa-si puna in „cos” barbatii care le pot contacta.

Fara aceasta autorizatie prealabila, femeile nu pot fi contactate. Adopte Un Mec este un site complet gratuit pentru femei

0 Shares
You May Also Like