Care sunt cele mai bune masini de spalat rufe ale momentului ?

0 Shares
0
0
0

Inainte de a-ti prezenta topul celor mai bune masini de spalat ale momentului vreau sa iti recomand un service specializat in reparatii masini de spalat , si anume www.washservice.ro .

Pana si cele mai performante masini de spalat pot intampina defectiuni . Service-ul nostru pune la dispozitia clientilor servicii ireprosabile , personal calificat si tarife exceptionale . Pentru mai multe informatii acceaseaza chiar acum http://www.washservice.ro .

In anul 2013 piata masinilor de spalat rufe a fost dominata de Slim Indesit IWSE61251CECO , Bosch WAE24365BY si Candy GC 1071D1/1 .

In 2014 lucrurile s-au schimbat total . Topul celor mai apreciate masini de spalat rufe este dominat de marcile Whirlpool , LG si Beko . Astfel top 3 masini de spalat ale anului 2014 este format din :

•    Whirlpool AWSX63213 . Aceasta super masina de spalat rufe vine la pachet cu tehnologia 6th sense colours si tehnologia clean + , are o capacitate de 6kg , clasa energetica A+++ , 1200 RPM si un display LCD .

Tehnologia 6th Sense Colours presupune o combinatie cu totul si cu totul unica de programe de spalare special create pentru hainele colorate . Cu alte cuvinte , sunt optimizate performantele ciclului de spalare in functie de culorile alese indiferent de tipul de tesatura  . Utilizatorul are la dispozitie trei optiuni , si anume : culori inchise , culori deschise si program mixt .

Clean + este o tehnologie inovatoare ce presupune un ciclu de spalare multifazic special creat pentru a imbunatatii calitatea spalarii . In cadrul acestui ciclu de spalare se utilizeaza un aditiv special impotriva petelor , aditiv care imbunatateste semnificativ performanta fiecarui agent activ in parte . Pentru un astfel de model trebuie sa dispui de un buget de aproximativ 1.300 lei .

•    LG 6 MOTION F10B9QDA . Acest model este dotat cu trei programe de spalare revolutionare ( pe langa cele standard )  , si ma refer aici la : clatire+stoarcere , bumbac eco si baby care . Deasemenea , acest model mai dispune de : motor direct drive , smart diagnosis , functie consum zero in stand-by , sistem de spalare inteligenta si sistem de echilibrare a incarcaturii . Consumul anual de apa este estimat undeva in jurul valorii de 10.000 l .

Masinile de spalat care dispun de tehnologia 6 Motion sunt capabile sa efectueze miscari multiple ale tamburului sau  miscari combinate (desigur ,  in functie de programul de splare ales) , totul pentru a obtine cele mai bune performante la spalare . Este cea mai scumpa masina de spalat din acest top , cu un pret de aproximativ 1.400 lei .

•    Beko WBM71242M . Este cea mai accesibila masina de spalat din acest top , cu un pret de aproximativ 1.100 lei . Are o capacitate de 7kg , clasa energetica A++ , 1200 RPM , 16 programe de spalare si display LCD .

Noile masini de spalat Beko ofera utilizatorului performante superioare atat la capitolul consum de energie cat si la capitolul eficienta spalarii . Daca nu stiai clasa de eficienta energetica A++ este atribuita , conform standardelor europene ,  numai acelor masini de spalat care au cel mai mic consum energetic .

Iata asadar trei optiuni extrem de avantajoase din punctul de vedere al calitatii spalarii si consumului de energie . Este adevarat ca preturile nu sunt tocmai accesibile , insa avand in vedere ca masina de spalat este un electrocasnic indispensabil , utilizat foarte mult , merita o investitie pe masura .

0 Shares
You May Also Like