Care sunt cele mai comune situatii in care se poate sparge un display de telefon?

0 Shares
0
0
0

Pe masura ce telefoanele au evoluat, display-urile au devenit tot mai subtiri si mai fragile, motiv pentru care acum sunt tot mai simplu de spart.

De cele mai multe ori telefonul preferat implica o investitie considerabila, ceea ce inseamna ca atunci cand ajungi sa ai un display iPhone 7 spart, iti vei dori sa il schimbi cat mai repede pentru a recupera functionalitatea telefonului tau. Uneori aceasta interventie poate fi costisitoare, ceea ce inseamna ca poti lua cele mai bune masuri evitand situatiile de risc pentru telefon.

Telefonul cade de pe masa

Aceasta este una dintre cele mai comune situatii in care display-ul telefonului se poate sparge. Avand in vedere acest aspect, poti evita sa lasi telefonul pe masa sau pe alte suprafete plane in jurul carora se misca alti oameni pentru ca astfel apare riscul ca telefonul sa alunece si sa intre in contact cu suprafata dura a podelei sau cu alte suprafete. O alta idee la fel de buna este sa incerci sa cumperi o husa pentru a proteja display-ul de la telefon. Exista mai multe huse care ofera protectie la socuri si pe care le poti incerca.

Te asezi pe telefon

Numeroase persoane, in special cele de gen feminin isi tin telefonul in buzunarul de la spate. Este foarte usor sa uiti de prezenta lui acolo si sa te asezi din greseala pe el. In foarte multe cazuri se intampla ca sticla telefonului sa cedeze si ecranul se poate sparge. In acest sens iti recomandam sa fii atent si sa incerci pe cat posibil sa gasesti un loc mai sigur telefonului. Daca il tii in buzunarul din spate, telefonul tau este foarte usor de sustras atunci cand esti in aglomeratie. Il poti pune in geanta sau in alt buzunar.

Telefonul este pastrat alaturi de alte obiecte

In momentul in care telefonul este inconjurat de mai multe obiecte, apare riscul ca acesta sa fie lovit din greseala. Daca langa telefon se afla chei si alte obiecte metalice, atunci este cu siguranta momentul sa gasesti un loc mai sigur. Toate aceste obiecte metalice au potentialul de a zgaria un display de telefon, iar in momentul in care trantesti geanta sau rucsacul, display-ul se poate sparge cu usurinta.

De asemenea, daca in geanta ai si parfum sau alte lucruri, acestea pot deteriora telefonul. O sticla de parfum se poate sparge, caz in care se va varsa pe telefon. Chiar daca nu va fi afectat display-ul, lichidul care intra in circuite este coroziv si le va distruge.

Telefonul cade in toaleta

Unul dintre cele mai comune cazuri in care telefonul se poate strica pentru totdeauna, este momentul in care aterizeaza in toaleta. Pentru a evita acest lucru poti incerca sa nu mai iei telefonul cu tine in baie. Nu ai nevoie de telefon in timpul rutinei de dimineata sau atunci cand te machiezi, ceea ce inseamna ca il poti proteja lasandu-l la adapost de apa.

Acestea sunt cele mai comune situatii in care un display de telefon se poate deteriora. In urma deteriorarii, telefonul va necesita o inlocuire de display.

0 Shares
You May Also Like