Cum se amaneteaza un telefon?

0 Shares
0
0
0

Casele de amanet reprezinta la ora actuala cea mai buna solutie pentru toate persoanele care cauta o sursa de imprumut. In cele ce urmeaza vom dezbate acest subiect pentru ca oamenii sa cunoasca o multime de informatii in aceasta privinta.

Acum mai multi ani de zile casele de amanet le ofereau bani cu imprumut tuturor persoanelor care lasau drept garantie una sau mai multe bijuterii.

Ei bine, in prezent casele de amanet si-au diversificat foarte mult imprumuturile, astfel ca oamenii au posibilitatea de a lasa drept garantie si alte bunuri de valoare, iar aici putem da drept exemplu telefoanele mobile.

Nu putini sunt cei care opteaza pentru amanet telefoane Bucuresti atunci cand au nevoie sa obtina un imprumut financiar cat mai rapid.

Acest lucru este cat se poate de firesc in conditiile in care telefoanele mobile au evoluat foarte mult, iar in clipa de fata suntem cu totii dependenti de ele. Practic, oamenii nici pana la magazinul de la coltul blocului nu mai merg de acasa fara a avea asupra lor telefonul mobil.

O multime de persoane isi schimba anual sau poate chiar mai repede telefoanele pentru a avea la dispozitie mereu dispozitive performante, iar cele vechi pe care oricum nu le mai folosesc fie aleg sa le vanda caselor de amanet, fie aleg sa le amaneteze, iar apoi le pot recupera, sau pot renunta la ele si sa pastreze banii imprumutati.

Cei care aleg sa isi amaneteze telefoanele, trebuie doar sa se prezinte la sediul casei de amanet si sa aiba asupra lor cartea de identitate si telefonul sau telefoanele care urmeaza sa fie amanetate.

Cartea de identitate este foarte importanta pentru ca fara aceasta nu se poate incheia contractul de amanet. Cat despre telefoane, acestea sunt evaluate de catre personalul casei de amanet, iar apoi clientilor le sunt propuse anumite sume de bani in schimbul telefoanelor.

Cu cat telefoanele sunt mai noi si mai performante, cu atat sansele de a obtine un imprumut mai avantajos de la casele de amanet sunt mai mari.

De precizat este faptul ca un contract de amanet, chiar si atunci cand vorbim despre amanet telefoane, se poate incheia pe o perioada de maxim 30 de zile, timp in care se poate achita datoria si se pot recupera telefoanele.

Clientii care nu isi achita datoria in aceste 30 de zile, beneficiaza de o perioada de gratie diferita, de la o casa de amanet la alta, sau pot solicita chiar sa li se prelungeasca valabilitatea contractului de amanet.

Cei care nu isi achita datoria nici la finalul perioadei contractuale si nici nu solicita prelungirea valabilitatii contractului vor ramane fara telefon.

Casele de amanet vor scoate apoi la vanzare toate telefoanele amanetate de catre clientii care nu si-au platit datoria si nu si-au recuperat dispozitivele, dar si telefoanele cumparate de la clienti.

De precizat este faptul ca de regula casele de amanet ofera in cel mai fericit caz pentru client, maxim 75% din valoarea de piata a telefoanelor, pe care apoi le vor vinde la pretul pietei in cel mai scurt timp.

0 Shares
You May Also Like