Ce avantaje are o piscina din otel inoxidabil?

0 Shares
0
0
0

Dat fiind faptul ca vara, dupa o zi de munca fiecare isi doreste sa se racoreasca, persoanele norocoase care au piscina in curte pot sta in apa, pentru a se racori si pentru a se relaxa.

Cei care locuiesc la casa, insa nu detin o piscina desi au in plan sa opteze pentru una, ar fi indicat sa isi indrepte atentia spre firmele care construiesc piscine ieftine.

In momentul in care discutam despre piscine ieftine, cu siguranta ne referim la piscinele din otel inoxidabil, care incetul cu incetul au inceput sa depaseasca piscinele din beton, in topul preferintelor.

Este firesc acest lucru, tinand cont de numarul mare de avantaje pe care il are o asemenea piscina, asa ca in urmatoarele randuri vom discuta pe scurt despre cele mai importante avantaje ale piscinelor din otel inoxidabil.

Exista o serie de avantaje in utilizarea otelului inoxidabil ca baza de piscina in locul betonului. Unul dintre cele mai mari avantaje pentru utilizatorul final este acela ca vine gata facut dintr-o singura bucata, permitandu-i sa fie instalata in intervalul minim de timp. Structura bazinului este taiat cu laser la comanda dvs. si acolo unde accesibilitatea corespunzatoare poate fi coborata pur si simplu in gaura excavata. Acest lucru nu este doar minunat pentru cei care sunt nerabdatori, dar si pentru locurile publice unde munca trebuie facuta cat mai rapid si mai discret posibil.

Datorita naturii durabile a otelului inoxidabil, este necesara doar putina intretinere pentru a mentine piscina intr-o stare perfecta. Acest material este durabil impotriva timpului, a daunelor fizice si a daunelor cauzate de razele UV, ceea ce inseamna ca are nevoie de mai putina curatare chimica decat alte bazine. Nu se va dezlipi, nu va fisura sau nu va decolora.

In cazul in care piscina nu are nevoie de curatare, se gaseste pe piata o gama larga de produse de protectie din otel inoxidabil, care includ o acoperire initiala, o formula de curatare profunda si o indepartare a ruginei. Acestea sunt concepute pentru a ajuta piscina din otel inoxidabil, deja dura, sa faca fata conditiilor extreme, clorului si sarii.

Otelul inoxidabil a fost folosit de mult timp pentru utilizari chirurgicale si terapeutice, datorita faptului ca este in mod inerent igienic. Acest lucru il face perfect pentru piscinele de terapie si alte facilitati, dar si pentru piscine; o zona care, in ciuda clorului, poate atrage germeni.

Piscinele din otel inoxidabil sunt de pana la trei ori mai usoare decat piscinele de dimensiuni comparabile din beton. Datorita greutatii lor mult mai usoare, ele sunt potrivite pentru toate tipurile de aplicatii, deasupra si sub pamant. Ele pot fi chiar montate la primul etaj al unei cladiri – o piscina de beton cu siguranta nu ar putea fi instalata intr-un asemenea loc.

Piscinele noastre din otel inoxidabil sunt taiate cu laser si apoi sudate in sectiuni din otel, permitand o constructie extrem de durabila. Ele sunt mult mai rezistente la daunele si activitatile seismice decat orice alt tip de piscina in pamant si pot oferi rezistenta ridicata chiar si la temperaturi extreme.

0 Shares
You May Also Like