Ce destinatii de vacanta prefera romanii?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand se hotarasc sa plece intr-o vacanta, foarte multi romani aleg sa plece in strainatate, iar in continuarea acestui articol vom vedea care sunt cele mai indragite destinatii de vacanta de catre romani.

Romanii care pleaca in vacanta in strainatate se impart in doua mari categorii, astfel ca exista romani care au o situatie financiara foarte buna, si care isi permit sa plece in vacanta absolut oriunde isi doresc, dar exista si romani care nu isi permit destinatii de vacanta foarte scumpe.

Din categoria romanilor cu foarte multi bani care pleaca in vacante in strainatate, foarte multi aleg destinatii precum Dubai, Monte Carlo, Thailanda, Ibiza, Palma de Mallorca, pentru ca aceste destinatii sunt preferate de catre oamenii cu bani, fiind considerate destinatii de lux.

Tot din categoria aceasta a romanilor cu o situatie financiara buna, putem aminti si persoanele care pe timpul sezonului rece merg in cele mai scumpe statiuni din Elvetia si Austria la schi.

Ei bine, dintre toti cei care aleg sa calatoreasca in vacanta in strainatate, cele mai multe persoane nu au o situatie financiara de invidiat, asa ca aleg destinatii ceva mai ieftine.

Cu siguranta o vacanta in Grecia, indiferent ca discutam despre o statiune de lux sau despre o statiune mai ieftina, nu se poate compara vreodata cu o excursie in Dubai sau in Palma de Mallorca.

Alti romani care aleg sa mearga in vacanta in strainatate, aleg o varianta si mai ieftina, si anume o vacanta la mare in Bulgaria, iar astfel vor economisi si bani frumosi, vor fi si pe o plaja curata, si vor avea si satisfactia ca au fost plecati in strainatate la mare.

O destinatie foarte placuta pentru o vacanta de vis, ar fi deasemenea Muntenegru, si se pare ca din ce in ce mai multa lume opteaza pentru o excursie rafting Muntenegru, organizata de catre o agentie de turism.

Exista insa si persoane care aleg sa viziteze pe cont propriu aceasta tara, si aleg sa viziteze Manastirea Ostrog de exemplu, Podul de la Durdevica Tara, plajele din Muntenegru sau orasul Kotor care este un oras medieval absolut minunat, cochet si cu un aer venetian precum multe alteo orase din Muntenegru.

Romanii care isi doresc sa opteze pentru alte destinatii de vis din Europa, pot alege sa viziteze de exemplu Norvegia, acolo unde pot vedea bisericile din lemn, sau unde pot vedea minunatele cascade, iar atunci cand este posibil, chiar si aurora boreala.

Cei care isi doresc o destinatie mai speciala, pot opta chiar si pentru o excursie de cateva zile in Islanda, care este o tara foarte frumoasa si foarte linistita.

Pentru cei care isi doresc sa paraseasca Europa, o excursie Maroc ar putea fi mai mult decat ideala, pentru ca Marocul este o tara frumoasa si care are o multime de obiective turistice de vizitat, iar o vacanta in aceast tara cu siguranta nu este una foarte scumpa.

Asadar, romanii care isi doresc sa plece in vacanta in strainatate, in functie de situatia lor financiara, pot alege sa viziteze diferite locuri. Acestia insa, pot alege sa viziteze si Romania, dat fiind faptul ca tara noastra are o multime de obiective turistice importante.

0 Shares
You May Also Like