Ce este un vas hidrofor gws?

0 Shares
0
0
0

Domeniul hidrofoarelor este unul foarte divers si nu tocmai simplu, in cele mai multe dintre cazuri. Desi in mod normal la o prima vedere am putea spune ca lucrurile sunt usor de inteles, la punerea lor in aplicare lucrurile nu mai arata chiar atat de simplu.

Un hidrofor sau un vas hidrofor gws nu sunt tocmai lucruri de joaca si nu pot fi tratate cu simplitate, deoarece o utilizare defectuoasa a acestora poate conduce catre probleme destul de mari de-a lungul timpului, si tocmai de aceea este important ca aceste lucruri sa fie foarte bine intelese.

Ce este un vas hidrofor gws? In prima faza trebuie mentionat faptul ca acest tip de vas reprezinta un vas de expansiune. Un astfel de vas are o multitudine de intrebuintari, insa de departe le putem numi pe cele ce tin de sisteme de irigatii, hidrofoare, expansiune termala sau sisteme de aer conditionat, in speta incalzire sau ventilatie.

Din ce este alcatuit un astfel de vas hidrofor gws? Acest vas are un tip de constructie cu membrana unica din cauciuc, si este captusit pe interior cu polipropilena, mai exact in zonele care ar trebui sa intre in contact direct cu apa.

Produsul este vopsit cu vopsea poliuretanica in doua straturi pentru a asigura astfel rezistenta stratului, inainte de aplicarea acestor straturi de acoperire fiind aplicat un strat de grund epoxidic ce functioneaza ca strat suport, amorsa si strat de aderenta. Straturile de vopsea asigura de asemenea si protectia la raze ultraviolete dar si o protectie temeinica impotriva umiditatii de orice tip.

Produsul beneficiaza de un racord din otel inoxidabil, acesta fiind de fapt si orificiul de intrare al apei. Tot ca un plus putem mentiona faptul ca toate componentele acestui produs sunt rounjite astfel incat sa fie asigurata protectia membranei in orice conditii de utilizare.

Aceasta membrana, confectionata din cauciuc butil, dar si captuseala in sine, sunt armate marsandu-se pe ideea asigurarii unui plus de siguranta in utilizare, datorita faptului ca pot exista zone in care uzura se poate instala mult mai repede.

Membrana nu necesita a fi schimbata, componenta sa butilica, cauciucata, fiind exact elementul cheie care ii asigura elasticitatea chiar si in cazul celor mai dificile solicitari.

Unde poate fi gasit un astfel de vas hidrofor gws? Raportul calitate- pret este foarte important pentru majoritatea dintre noi. Cu totii ne dorim sa beneficiem de tot ceea ce este mai bun, insa fara a investi foarte multi bani in acest sens.

Acum insa acest lucru chiar poate fi facut, chiar exista, deoarece magazinul specializat www.shop-einstal.ro ofera o astfel de balanta pozitiva. Toate produsele de acest tip pot fi gasite in acest magazin iar aceasta nu este tot. Practic orice ai avea nevoie in ceea ce priveste sistemele ce tin de apa, dar si accesoriile aferente acestora, pot fi gasite in magazinu situat in Bucuresti.

Pompe submersibile, hidrofoare, vase de expansiune ori sisteme de incalzire in pardoseala, acestea toate pot fi gasite fara efort in acest magazin, fie in forma sa virtuala, fie in cea fizica.

0 Shares
You May Also Like