Ce faci daca nu ti se incarca dispozitivul iPhone?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care esti nevoit sa iti cumperi un smartphone nou, cu siguranta ideea cea mai indicata ar fi aceea de a alege un model care sa apartina unui producator de top de pe piata, pentru ca astfel, sunt sanse mai mici sa treci prin anumite situatii neplacute in ceea ce priveste buna functionare a terminalului.

Fara doar si poate, unul dintre producatorii de top de pe piata, este Apple, care comercializeaza dispozitivele iPhone. Aceste terminale se regasesc in topul preferintelor utilizatorilor de smartphone, astfel ca dintr-un numar de zece utilizatori de smartphone, cel putin patru utilizatori detin un model al acestei companii.

Trebuie insa mentionat faptul ca in ciuda faptului ca telefoanele acestui mare brand, sunt foarte performante, si ele pot sa intampine situatii mai putin fericite, in care sa nu functioneze la capacitate maxima.

O astfel de problema pe care o pot intalni utilizatorii de iPhone, este aceea in care terminalul lor nu se incarca, sau se incarca foarte lent.

Pentru incarcarea dispozitivului iPhone, va trebui sa folosesti acel adaptor de alimentare usb, si cablul usb care a venit la pachet cu telefonul. In cazul in care detii un accesoriu tert, ar fi ideal sa verifici daca acesta este certificat de Apple, dupa care sa urmezi urmatorii pasi.

Mai intai de toate trebuie sa conectezi dispozitivul iPhone la cablul Lightning- usb sau la cablul 30 pini usb Apple.

Dupa ce vei face acest lucru, va fi nevoie sa conectezi dispozitivul la o priza electrica, pentru a incepe incarcarea. In cazul in care telefonul nu se incarca, verifica mai intai de toate priza. In cazul in care incarcarea nu functioneaza, ar fi bine sa incerci sa incarci telefonul cu un alt incarcator, pentru a vedea daca problema aparuta este cauzata de incarcator.

Poti sa incerci si sa incarci terminalul iPhone de la un computer, insa in acest caz trebuie sa ai la indemana un cablu date iPhone, prin intermediul caruia sa iti conectezi dispozitivul la computer. In cazul in care incarcarea functioneaza, atunci este evident faptul ca problema aparuta este la incarcator.

In momentul in care dispozitivul va incepe sa se incarce, pe ecranul dispozitivului iti va aparea un fulger in apropierea pictogramei bateriei, in bara de stare a telefonului. In cazul in care telefonul este blocat, va aparea o pictograma mare sub forma unei baterii, care iti va indica faptul ca telefonul se incarca.

Ei bine, in cazul in care incarcarea are succes doar de la calculator, prin intermediul unui cablu de date pentru iPhone, atunci ar trebui sa te prezinti la un service Apple, pentru a-ti cumpara un incarcator original pentru telefonul tau.

Ai posibilitatea si de a cauta acest accesoriu la un magazin online, sau la magazinul operatorilor de telefonie mobila, insa trebuie sa te asiguri de faptul ca achizitionezi un incarcator original iPhone.

In aceasta situatie, pe langa un incarcator original pentru dispozitiv, nu ar strica sa iti indrepti atentia si spre inca un cablu de date, pe care dupa cum se poate vedea, il poti utiliza si ca sa iti incarci telefonul.

0 Shares
You May Also Like