Ce factori influenteaza pretul unei piscine?

0 Shares
0
0
0

Cei care locuiesc la casa si care au si o curte destul de mare, care mai au si o situatie financiara foarte buna, cu siguranta si-ar dori sa aiba o piscina in curte, pentru a nu mai fi nevoie sa mearga zi de zi la strand pentru a se racori.

Ei bine, aceste persoane cu siguranta se vor intreba mereu “cat costa sa ai o piscina acasa?”, iar raspunsul il pot primi din partea specialistilor de la Elcora Piscine.

Specialistii de la aceasta firma cu siguranta le vor spune celor care isi doresc o piscina in curtea casei ca preturile pot sa fie diferite de la caz la caz, in functie de proiect. Exista si piscine ieftine dar si variante mai complexe de piscine.

Pretul piscinei este influentat fara doar si poate de amplasarea piscinei. Se poate opta pentru o piscina supraterana, care este o piscina exterioara de curte, sau se poate opta si pentru o piscina subterana, o piscina de curte, sau o piscina la subsolul casei de exemplu.

In ceea ce priveste piscina subterana, care este piscina clasica ingropata in pamant, pe care o stim cu totii, trebuie mentionat faptul ca aceasta poate avea diferite forme si diferite adancimi, ea fiind o constructie versatila.

Aici pretul piscinei depinde foarte mult de preferintele clientului, preferinte care pot sa reduca sau preferinte care pot sa creasca pretul constructiei. Depinde totul de adancime, de suprafata, de materiale de finisaj sau elemente decorative.

Exista piscine de exterior care sunt ideale pentru cei care au o curte de minim 100 de metri patrati, din care undeva in jur de 40 de metri patrati trebuie sa reprezinte amprenta la sol a constructiei piscinei.

Aceste piscine sunt ideale pe timpul sezonului cald, pe cand piscinele de interior pot sa fie folosite pe tot parcursul anului, pentru ca la subsolul casei poate exista instalatie de incalzire.

Un amanunt foarte important care trebuie luat in calcul este acela ca pretul unei piscine este influentat si de materialele din care sunt construite piscinele. Se pot construi piscine din beton, piscine din panouri metalice sau piscine din fibra de sticla, iar fiecare tip de piscina are preturi diferite.

Apoi conteaza foarte mult si finisajele din jurul piscinei care au si ele o importanta deosebita in ceea ce priveste pretul final al constructiei.

Cei care nu au o curte foarte mare pot opta pentru o simpla piscina, pe cand cei care au o curte mare pot opta si pentru o piscina cu trambulina sau cu tobogan.

Asadar, aceste aspecte conteaza foarte mult pentru ca ele sunt cele care influenteaza pretul pentru construirea unei piscine.

Cei care isi doresc o piscina in curtea casei mai trebuie sa fie constienti de inca un lucru, si anume de faptul ca apa din piscina trebuie sa fie tratata mereu, pentru ca doar asa ea va fi curat si cristalina.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasca toti cei care isi doresc o piscina acasa.

0 Shares
You May Also Like