Ce flori putem oferi persoanei iubite?

0 Shares
0
0
0

Cu selecția lor uriașă de buchete și aranjamente florale, cei de la Floria, au câte ceva pentru fiecare ocazie. Cu asemenea opțiuni, se pune adesea întrebarea, ce să alegem pentru o femeie?

Trandafir

Trimiterea unui buchet de trandafiri persoanei dragi a fost o modă dintotdeauna. Florile considerate simboluri ale prosperității, iubirii și afecțiunii. Cei roșii și cei roz sunt cele două culori preferate de către majoritatea femeilor.

Când te gândești să-i trimiți flori iubitei tale, trandafirii roșii sunt probabil primul lucru care îți vine în minte.

Alege un buchet cu 5 trandafiri roșii și, cu siguranță, vei face o impresie plăcută.

Floarea soarelui

Sentimentul de căldură și fericire atunci când ești cu persoana iubită poate fi exprimat cu floarea soarelui. Ele nu doar simbolizează atributele soarelui, ci reprezintă și loialitate, ceea ce este o parte foarte importantă a oricărei relații.

Galbenul său strălucitor poate lumina ziua oricui, iar această floare veselă poate fi piesa centrală a unui buchet frumos.

Crin

Crinii albi sunt o floare populară, ceea ce îi face una dintre cele mai bune opțiuni pentru domnișoare. Aceste flori reprezintă cel mai adesea devotament sau puritate, dar semnificația poate varia în funcție de soiul de crin, cultură și culoare. Mitologia greacă asociază crinii cu renașterea și maternitatea.

Crinii sunt, în principal, asociați cu semnificația fericirii. Dacă persoana iubită poate avea nevoie de puțin noroc sau dacă vrei să-i amintești că îi ești loial, crinii sunt ideali.

Bujor

Bujorii pufoși sunt adesea asociați cu romantismul, bogăția și timiditatea. O altă credință este că sunt talismane de noroc pentru cei care le primesc. În schimb, nu sunt întotdeauna în sezon, așa că dacă vrei să faci o surpriză frumoasă pentru iubita ta, asigură-te că momentul este potrivit.

Narcise

Narcisele sunt adesea folosite în cadrul nunților, dar nu-ți face griji, nu trebuie să te căsătorești pentru a oferi această floare cadou care reprezintă norocul. Dăruind această floare persoanei iubite îi vei aduce noroc și fericire. Ele sunt, de asemenea, asociate cu noile începuturi.

De exemplu, pentru o ocazie importantă, aceasta ar putea fi floarea perfectă pentru orice nou început. Ele sunt, de asemenea, cunoscute pentru optimismul lor ca fiind una dintre primele plante care înfloresc după iarnă. Pozitivitatea și bucuria pe care aceste flori le pot aduce le fac un cadou grozav pentru orice persoană importantă din viața ta.

Lalele

Acestea nu reprezintă doar dragostea, ci și iubirea perfectă, fiind cele mai populare flori din lume. Deși adesea asociate cu Țările de Jos, ele marchează poate cea mai bună opțiune către care să te orientezi atunci când vrei să oferi o floare unei femei.

Lalelele reprezintă inclusiv anumite semne ale iubirii, cum ar fi siguranța și căldura și le găsim într-o varietate de culori, astfel încât să puteți trimite culoarea preferată sau mai multe culori într-o grămadă.

Apelează la Floria dacă îți dorești să faci un gest frumos pentru cineva, iar aici vei găsi nu doar varietate, ci și oferte foarte avantajoase, astfel încât să poți lua cea mai inspirată decizie.

0 Shares
You May Also Like