Ce instrumente trebuie sa contina o trusa de unghii?

0 Shares
0
0
0

Trusa de unghii este atat de necesara oricarei femei. Dupa cum bine stim cu totii, manichiura este cartea de vizita pentru o femeie, iar doamnele si domnisoarele isi doresc sa aiba mereu unghiile perfecte. Acesta este motivul pentru care, trec mereu pe la salon pentru a-si face manichiura.

Exista si femei care nu merg la salon pentru a-si face manichiura nu pentru ca nu ar vrea, ci pur si simplu pentru ca nu le mai permite timpul. Aceste femei in schimb, tot nu renunta la a avea o manichiura ireprosabila.

Ele aleg sa isi faca pe cont propriu unghiile acasa cu gel sau cu oja semi-permanenta. Multe femei sunt atat de pricepute incat, reusesc sa isi faca unghiile la fel de frumoase precum la salon.

Cand vine vorba insa despre unghii, doamnele si domnisoarele isi indreapta atentia spre diferite truse de manichiura pe care sa le foloseasca in vederea taierii si a intretinerii unghiilor. In continuare puteti afla care sunt instrumentele pe care le contine o trusa de manichiura – pedichiura.

Trusa de unghii contine cel putin o forfecuta pentru unghii

Forfecuta pentru unghii este un instrument care nu are voie sa lipseasca din trusa de unghii a unei femei. De preferat ar fi ca intr-o astfel de trusa sa existe o forfecuta care are micro-striatii pe lama. Acest aspect este foarte important pentru ca ajuta unghiile sa cada, nu sa zboare prin camera.

Important de mentionat este faptul ca in mai toate trusele de manichiura si pedichiura de pe piata, exista un astfel de instrument, care este fabricat dintr-un material de calitate superioara.

Forfecuta pentru cuticule

In mod evident, si forfecuta pentru cuticule are un rol foarte important, in conditiile in care este folosita cu scopul de a taia pielea uscata de pe lateralele unghiilor.

Unghiera mica din trusa de unghii

O unghiera otel inoxidabil este un alt instrument deosebit de important, care face parte din trusa de unghii a oricarei femei.

In cazul in care trusa contine o astfel de unghiera care are marginile de taiere extrem de ascutite, aceasta unghiera va putea sa taie unghiile cel putin la fel de bine precum o forfecuta speciala pentru unghii.

O unghiera mica din otel inoxidabil este foarte rezistenta la coroziune, si cu siguranta este unul dintre cele mai bune instrumente care pot face parte dintr-o trusa de unghii.

trusa de unghii

Unghiera mare

In momentul in care vine vorba despre unghiera mare, trebuie adus in discutie faptul ca aceasta este folosita in mare parte pentru a taia unghiile degetelor de la picioare.

La fel ca si o unghiera mica, si un astfel de instrument este fabricat tot din otel inoxidabil, este rezistenta la coroziune si are marginile de taiere foarte ascutite, astfel incat unghiile degetelor de la picioare vor fi taiate perfect.

Cleste pentru unghii, atat de necesar pentru orice trusa de unghii

In momentul in care vine vorba despre clestele pentru unghii, trebuie mentionat faptul ca acesta este un instrument deosebit de util in ceea ce priveste taierea unghiilor groase de la picioare.

Un astfel de instrument cu siguranta nu se gaseste in orice trusa de unghii, dar poate fi achizitionat individual.

Pila

In momentul in care aducem pila in discutie, mentionam faptul ca acest instrument are dimensiuni si forme diferite, si poate fi confectionata din diferite materiale. Pila este un instrument inclus in fiecare trusa de manichiura si pedichiura.

Forfecuta pentru parul din nas si urechi prezenta in orice trusa de unghii

Forfecuta pentru taierea parului din nas si urechi nu are nici o legatura nici cu manichiura si nici cu pedichiura. Cu toate acestea insa, la fel ca si penseta, este un instrument pe care il gasim in majoritatea truselor de unghii.

Asadar, in mare parte, cam acestea sunt instrumentele care fac parte dintr-o trusa de manichiura – pedichiura.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like