Ce perdele se poarta?

0 Shares
0
0
0

Cu totii ne dorim ca locuinta in care traim, sa arate perfect din toate punctele de vedere, pentru ca astfel, ne vom bucura de mai mult confort, dar ne vom si simti bine in pielea noastra.

Ei bine, pentru ca locuinta sa fie una de vis, trebuie sa avem foarte mare grija de modul in care o vom amenaja, si aici trebuie sa alegem cu mare grija culoarea zugravelii, parchetul, mobilierul, si trebuie sa fim atenti si la perdele draperii.

Acestea din urma, au un rol extrem de important, pentru ca ele trebuie sa se asorteze perfect atat cu zugraveala peretilor, dar si cu culoarea mobilierului ori a parchetului, si trebuie alese cu mare grija atat perdelele cat si draperiile, pentru ca la fel ca si in ceea ce priveste hainele, si draperiile au o moda a lor.

Tocmai datorita faptului ca si draperiile si perdelele au o moda a lor, in continuare vom vorbi despre cele mai cautate tipuri de perdele si draperii din prezent.

Sunt o multime de persoane care sunt fascinate de trecut, astfel ca vor ca locuinta lor sa arate intr-un stil clasic. Din acest motiv, chiar si design-ul mobilierului va fi unul clasic, iar culorile alese pentru pereti vor fi deasemenea clasice. In ceea ce priveste perdelele si accesoriile, ele vor trebui sa fie perfect asortate cu mobilierul, astfel ca vor fi de culoare alba, gri, bej, maro, galben sau alte nuante similare.

Aceste perdele pot avea model simplu sau un model mai sofisticat, si in cele mai multe cazuri au dimensiuni destul de mari.

Designul organic si natural este deasemenea un stil foarte apreciat in aceasta perioada. Acest stil propune teme naturale si deasemenea un design organic, peretii avand teme inspirate din natura. Tot acest stil presupune si imprimeuri sau tapeturi care au teme organice.

Perdelele de lux care au culori virbante, si care sunt decorate cu flori si plante, sunt deasemenea parte din acest stil minunat de amenajare a locuintei. De regula, acest stil este foarte indragit de catre cei care locuiesc in mediul urban, pentru ca ei au un acces limitat la natura, insa sunt si situatii in care se intalneste acest stil in mediul rural.

Un stil deasemenea foarte indragit de amenajare a locuintei este stilul minimalist si simplu, iar cei care apeleaza la un astfel de stil, isi pot alege perdele de lux, care sa fie cat mai simple, si care sa ofere un aspect cat mai aerisit locuintei.

Un alt model de draperii pe care il aleg doamnele atunci cand isi amenajeaza locuinta, il reprezinta draperiile black-out. Aceste draperii reprezinta o optiune foarte simpla de decor a ferestrelor, si sunt usor de montat si de folosit.

Black-out este un material tesut, care are o densitate ridicata a tesutului si este si complet opac. Aceste draperii au ca avantaj faptul ca iarna, capteaza in interior caldura, iar vara nu permit aerului cald sa patrunda in interiorul locuintei. Deci, se poate spune ca aceste draperii au si un rol izolant.

Asadar, acestea ar fi cateva sugestii pentru a-ti amenaja locuinta astfel incat tu impreuna cu familia ta sa va simtiti cat mai confortabil, dar si pentru ca toata lumea care va viziteaza, sa ramana surprinsa intr-un mod placut, de ceea ce a vazut.

0 Shares
1 comment
  1. Interesant articolul. Eu optez pentru materiale naturale in nuante versatile, sa nu-mi bat capul cu asortarea lor. Am gasit un producator englezesc …

Comments are closed.

You May Also Like