Ce probleme apar la modelul iPhone 6S Plus?

0 Shares
0
0
0

Dupa parerea celor mai multi utilizatori de telefoane mobile, iPhone reprezinta cel mai bun dispozitiv mobil din lume. Este considerat cu mult peste alte marci de prestigiu, cum ar fi Samsung, Microsoft, HTC, LG, etc.

Compania producatoare Apple se lauda cu vanzari destul de mari in conditiile unor preturi nu foarte mici ale produselor proprii. Este important la acest nivel sa-ti mentii cota foarte sus a vanzarilor si sa poti reusi sa faci fata cu succes companiilor concurente care vin din urma cu noi tehnologii capabile sa realizeze o concurenta acerba pe piata telefoniei mobile.

Desi vorbim de iPhone, lider de piata din multe puncte de vedere, totusi intalnim cateva probleme la diferitele modele de iPhone.

In continuare o sa urmarim cateva probleme care pot sa apara la modelul iPhone 6S Plus, care necesita reparatii iPhone Bucuresti. Problemele audio sunt legate de difuzor, inregistrare video, FaceTime, persoana pe care o apelati aude zgomote parazite sau difuzorul nu se aude deloc.

Acestea pot aparea si de la nivelul scazut al microfonului, sau al faptului ca nu se aude in handsfree. Bateria si incarcarea telefonului sunt doua elemente indispensabile ale unui telefon mobil. Insa pot sa apara diverse probleme pornind de la faptul ca bateria nu se incarca prin adaptorul USB, telefonul indica baterie descarcata si nu raspunde la nicio comanda.

De asemenea, bateria are o autonomie scazuta, telefonul nu porneste deloc sau este doar conectat la o sursa de curent. Dupa circa 20 de minute de la incarcare, indicatorul bateriei nu afiseaza progresul incarcarii.

Pot sa apara in acelasi timp probleme la display, acesta avand defectiuni in special din cauza: pixelilor prea luminosi sau morti, liniilor pe display, sectiunilor din acesta care nu sunt afisate, sau display-ul nu functioneaza in modul landscape, nu este iluminat deloc sau nivelul luminozitatii este slab, senzorul de lumina ambientala nu functioneaza complet sau chiar deloc.

Alte probleme aparute la display sunt: acesta nu se blocheaza sau nu se stinge dupa acceptarea unui apel, dupa finalizarea apelului acesta nu se aprinde, sau display-ul este alb complet.

Touchscreen-ul este o componenta importanta a telefonului. Acesta poate sa nu functioneze multi-touch si nu raspunde la comenzi. Receptia semnalului poate deveni slaba si nu se modifica indiferent de locatie, sunt momente cand nu se poate activa profilul avion, sau apare mesajul no service in coltul din stanga sus.

Probleme pot sa apara si la Wireless si Bluetooth. Aici ma refer la faptul ca nu se afiseaza retele wireless, nu se activeaza modulul, wireless, si mai ales nu se activeaza modulul bluetooth.

Alte probleme sunt legate de software telefonul nefiind recunoscut de iTunes pe un sistem de operare Mac sau pe un sistem Windows. La conectare telefonul poate sa afiseze Apple logo.

O categorie aparte o reprezinta butoanele, cel de sleep/wake nu blocheaza sau nu deblocheaza telefonul, butonul Home nu functioneaza deloc sau cu mare intarziere.

Camera reprezinta o parte esentiala a unui dispozitiv mobil de ultima generatie. Aceasta poate sa nu functioneze, se poate manifesta ca si cum lentila ar fi acoperita, nu focalizeaza imaginea, sau aplicatia pentru camera nu exista.

0 Shares
You May Also Like