Ce rol are vidanjarea?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care in zona in care locuiti nu exista de retea de canalizare si utilizati o fosa septica, atunci in mod evident este necesara o vidanjare periodica a acesteia, asa ca recomandarea noastra este sa optati pentru servicii vidanjare Calypso Mono.

In urmatoarele randuri ale acestui articol vom discuta mai multe detalii despre vidanjare, pentru ca atunci cand discutati cu specialistii de la Calypso Mono, sa aveti cunostinte despre aceasta activitate.

Servicii de vidanjare

Vidanjarea este un serviciu sau mai bine spus o activitate, care se face cu furtune ecologice si pompe de vid performante, iar utilizarea acestora reduce in mod semnificativ timpul de golire a foselor septice, zgomotul si mirosul neplacut.

Rolul serviciilor de vidanjare este acela de a goli bazinele foselor septice, pentru ca acestea sa fie din nou utilizabile. De precizat este faptul ca serviciile de vidanjare sunt necesare pentru cei care detin fose septice, pentru ca in caz contrar, nu se mai poate folosi toaleta din casa.

In cazul in care fosele septice sau toaletele nu au fost intretinute in mod corespunzator, specialistii sunt capabili de a realiza curatari cu jet de apa de inalta presiune si spalari pentru igienizarea acestora, dupa ce se ocupa de munca pentru care au fost solicitati si anume serviciile de vidanjare.

O firma care se respecta, printre care si Calypso Moni, va poate oferi cele mai variate servicii de desfundare si vidanjare. Firma dispune de un personal calificat si o oferta personalizata de servicii de vidanjare, desfundare, decolmatare, curatare, transbordare si denisipare.

Societatea dispune de un inalt nivel de pregatire a personalului care este angajat in retele de alimentare cu apa si canalizare iar clientii firmei beneficiaza de o oferta de preturi si conditii de plata foarte atractive pentru urmatoarele tipuri de servicii:

  • Desfundare Canalizare Mecanizata;
  • Curatare si spalare mecanizata;
  • Inspectie video canalizare;
  • Reabilitarea retelelor de canalizare;
  • Executie racorduri de canalizare;
  • Consiliere vidanjari, curatare si inspectie.

Desfundare, vidanjare si curatare canalizari!

Calitatea superioara a serviciilor prestate de catre aceasta firma, au determinat Calypso Mono sa devina un nume deosebit de important in lista companiilor care au ca obiect de activitate vidanjarea ecologica, bransamentele de apa, inlocuirea canalizarilor, desfundarea, vidanjarea si curatarea canalizarilor.

Curatare si spalare mecanizata

Curatarea si spalarea mecanizata a canalizarii reprezinta un serviciu care se poate realiza cu pompa de inalta presiune sau cu pompa de vid, aceste doua pompe insa putand fi folosite si simultan.

Curatarea si spalarea mecanizata este o munca pe care o va presta personalul calificat, cu ajutorul vidanjelor, si se poate realiza la canalizari, guri si camine de vizitare, fose septice, toatele ecologice, precum si la suprafete carosabile sau bazine.

Reabilitarea retelelor de canalizare

Reabilitarea si intretinerea retelelor de canalizare se executa cu utilaje de inalta performanta si numai de catre personal de specialitate coordonat de ingineri cu experienta in domeniu.

Aceasta activitate este realizata cu ajutorul autospecialelor, care sunt dotate cu pompe de inalta presiune de 250 l/min si presiune de 250 bari su tambur cu furtun de 1/2 sau 1 si lungime de 60 sau 100 m.

Inspectie video canalizare

Inspectia video a canalizarii se realizeaza prin introducerea unei camere color in retelele ce nu se pot vizita pentru a evalua conformitatea instalarii pentru bransari si canalizari, la fel si pentru asteptarile de vizita si control.

Sistemele video au capacitatea de a detecta anomalii de asamblare, geometrie, etanseitate vizibile, fisuri, deformari, ostacole si racordari la bransament, precum si anomalii de tamponare, anomalii relative la sistemul de coborare, al cunetei si al banchetelor.

In urma inspectiei video va fi realizat un raport si o dare de seama detaliate, cu ajurotul unui program special si trimise ciletului. Cei care se ocupa ce aceste inspectii au urmat cursuri specializare.

Executie racorduri de canalizare

La fel ca si in cazul retelei de alimentare cu apa potabila, exista un punct clar definit de limitare a retelei de canalizare publice si a celei private. Racordul este partea din reteaua publica de canalizare care asigura legatura dintre instalatiile interioare de canalizare ale clientului si reteaua publica de canalizare, inclusiv caminul de racord.

Asadar, tinand cont de toate aceste aspecte, cei care locuiesc intr-o zona in care nu exista retea de canalizare, sunt nevoiti sa apeleze periodic la servicii de vidanjare, pentru a putea folosi in continuare toaleta.

0 Shares
You May Also Like