Ce se defecteaza la termopane?

0 Shares
0
0
0

Daca acum mai bine de un deceniu, ferestrele si usile termopane sa zic asa erau un moft pentru oamenii cu o stare materiala peste medie, acum acestea au devenit oarecum o necesitate.

Pe langa faptul ca au un aspect mult mai placut si primitor decat cele vechi din lemn, sunt de o calitate mult superioara. De exemplu, nu mai patrunde frigul in casa precum la cele vechi din lemn, iar in cazul in care inchizi usa cu cheia, nu se potriveste alta cheie ca si la usile de tip vechi, deci iti ofera si siguranta.

Cu toate acestea, desi din toate punctele de vedere termopanele sunt cu mult superioare usilor si ferestrelor clasice din lemn, si acestea pot sa se defecteze cand nici nu te astepti.

Stim cu totii ca in momentul in care la usile sau ferestrele termopane apar unele probleme iar acestea nu mai functioneaza in parametrii normali, nu trebuie sa incepem reparatiile pe cont propriu ci trebuie sa apelam la un specialist reparatii termopane.

In cele mai multe cazuri, problemele pe care le intampinam la aceste usi sau ferestre sunt urmatoarele:
    se defecteaza zarul sau manerul iar usa sau geamul nu se mai inchid;
    patrunde apa sau frigul intre toc si canat;
    usa sau geamul scartie in momentul inchiderii sau deschiderii;
    nu etanseaza corespunzator;
    avem sticla de la geam sau de la usa crapata sau fisurata;

Dupa cum va spuneam, nu este indicat daca intampinati una din aceste probleme sa incepeti reparatiile pe cont propriu ci mai degraba trebuie sa apelati la un service specializat.

Un service care se ocupa de repararea termopanelor va ofera o multime de variante pentru reparatia dumneavoastra, care se ridica la cele mai inalte standarde de siguranta si comfort.

In mod normal un service de reparatii termopane ar trebui sa presteze urmatoarele servicii:
    sa repare tamplaria PVC si aluminiu;
    sa inlocuiasca geamurile termopane sparte;
    sa inlocuiasca garnitura;
    sa regleze mecanismele de inchidere;
    sa inlocuiasca elementele de feronerie, accesoriile, manerele, balamalele defecte;
    sa repare plasele de tantari;
    sa repare rulourile exterioare din aluminiu si PVC;
    sa treaca din deschidere simpla in oscilobatanta.

Dupa cum se poate vedea, un service specializat in reparatiile de usi si ferestre termopane dispune de o gama larga de servicii.Daca intampinati astfel de probleme trebuie sa apelati cu incredere la specialistii care lucreaza in domeniu, deoarece pe langa faptul ca detin cunostinte despre usi si ferestre termopane, au si sculele si instrumentele necesare reparatiilor de care aveti nevoie.

Daca aveti inspiratia sa alegeti un service de reparatii termopane de renume, iar lucrarea dumneavoastra sa nu fie atat de simpla precum se credea initial, poate o sa beneficiati si de o perioada de garantie pentru reparatia pe care usa sau fereastra dumneavoastra a suferit-o.

Sunt multe astfel de firme care repara usi si ferestre termopane, dar dumneavoastra trebuie sa alegeti un service renumit, deoarece si calitatea reparatiei o sa fie una superioara, si cu siguranta odata realizata o reparatie la un astfel de service, nu o sa mai intampinati aceasta problema pentru usa sau fereastra dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like