Ce sunt hipertensiunea, insuficienta cardiaca si tromboembolismul venos?

0 Shares
0
0
0

Din ce in ce mai multe persoane se confrunta cu diferite probleme de sanatate. Unii au probleme cu inima, iar aceste afectiuni sunt foarte periculoase, asa ca vom discuta in urmatoarele randuri despre acest aspect.

Care sunt simptomele insuficientei cardiace?

Cele mai frecvente simptome ale insuficientei cardiace includ dificultati de respiratie, tuse persistenta sau wheezing, umflare sau crestere in greutate, oboseala si greata. Daca aveti unul sau mai multe dintre aceste simptome, este important sa discutati cu medicul dumneavoastra de la Cardio Clinic.

La ce varsta ar trebui sa fiu preocupat de insuficienta cardiaca?

Insuficienta cardiaca afecteaza persoanele de toate varstele si aproape 1,4 milioane de persoane cu insuficienta cardiaca congestiva sunt mai tinere de 60 de ani. Cu toate acestea, riscul de insuficienta cardiaca creste odata cu varsta si alegerea modului de viata sanatos pentru reducerea riscului de insuficienta cardiaca este importanta in toate etapele vietii.

Cum se trateaza tromboembolismul venos?

Pacientii cu antecedente de tromboembolism venos sunt adesea prescrise medicamente, cum ar fi diluanti sanguini, pentru a preveni un cheag de viitor. Cu toate acestea, tratamentul depinde de nevoile unice ale fiecarui pacient.

Cum sufera insuficienta cardiaca cu impact de varsta?

Deoarece imbatranirea poate slabi muschiul inimii si persoanele mai in varsta au afectiuni preexistente care pot duce la insuficienta cardiaca, insuficienta cardiaca este mai frecventa la adultii in varsta de peste 65 de ani. Cu toate acestea, insuficienta cardiaca poate aparea la orice varsta. Vestea buna este ca alegerile simple de viata sanatoasa pot reduce riscul de insuficienta cardiaca, cum ar fi mancarea sanatoasa, starea activa, evitarea fumatului si mentinerea unei greutati sanatoase.

Cum difera fibrilatia atriala la barbati si femei?

Desi riscul de fibrilatie atriala sau AFib creste odata cu varsta, femeile au tendinta de a dezvolta AFib in jurul valorii de 75 de ani (comparativ cu 67 pentru barbati). Femeile mai invarsta cu AFib au un risc semnificativ mai mare de accident vascular cerebral si deces in comparatie cu barbatii cu AFib. Vestea buna este ca exista multe optiuni de tratament pentru AFib care pot fi recomandate de catre specialistii de la Cardio Clinic, care pot reduce semnificativ riscul de complicatii.

Ce este hipertensiunea?

Hipertensiunea arteriala, adesea denumita tensiune arteriala crescuta , apare atunci cand forta sangelui impotriva peretilor arteriali este prea mare. Tensiunea arteriala ridicata este adesea denumita “ucigas tacut”, pentru ca adesea nu produce simptome si, daca este lasata necontrolata, creste riscul de infarct miocardic si accident vascular cerebral.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai comune probleme cu care se confrunta oamenii (insuficienta cardiaca, tromboembolism venos sau hipertensiune). Din pacate, oamenii se pot confrunta cu astfel de probleme, insa din fericire exista Cardio Clinic, iar cei bolnavi pot fi tratati de catre cei mai renumiti medici.

Inainte de a incheia, precizam faptul ca in cazul in care doriti sa aflati informatii despre sanatatea inimii dvs., cu siguranta cea mai indicata idee este aceea de a opta pentru un consult de specialitate in cadrul Cardio Clinic.

0 Shares
You May Also Like