Ce trebuie sa stii despre marirea buzelor cu acid hialuronic?

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca femeile pun mare pret pe imaginea lor si pe frumusete, iar din acest motiv isi doresc ca buzele lor sa fie perfecte, asa ca apeleaza la fel si fel de trucuri in acest sens.

Multe doamne si domnisoare se programeaza zilnic la cea mai de prestigiu clinica de marire buze cu acid hialurinuc, pentru ca isi doresc o augumentare a buzelor cu acid hialuronic.

Augmentarea buzelor este o procedura cosmetica care va poate oferi buze mai pline. In zilele noastre, o umplutura dermica injectabila este cea mai frecvent utilizata metoda de augmentare a buzelor.

Exista multe tipuri de umpluturi dermice care pot fi injectate in buzele femeilor si in jurul gurii lor, dar cele mai frecvente materiale de umplutura de astazi sunt produse care contin substante similare cu acidul hialuronic. Acidul hialuronic este o substanta naturala gasita in organism. Ajuta la cresterea volumului buzelor.

Utilizari de umpluturi ale buzelor cu acid hialuronic

Injectarea buzelor cu acid hialuronic este extrem de importanta datorita faptului ca le ofera buzelor:

 • Forma;
 • Structura;
 • Volum;
 • Aspect vizual simetric.

Efectele dureaza de obicei in jurul a sase luni. Dupa aceea, sunt necesare mai multe injectii pentru a va mentine volumul buzelor. Exista mai multe substante de umplutura pe baza de acid hialuronic pe piata. Printre acestea se numara urmatoarele produse:

 • Restylane, Restylane-L, Restylane Silk;
 • Juvederm Ultra, Juvederm Ultra Plus;
 • Belotero Balance;
 • Hylaform;
 • Elevess;
 • Prevelle Silk;
 • Captique.

Toate aceste produse sunt injectate in acelasi mod si va ofera rezultate similare. Important de mentionat este faptul ca unele dintre acestea contin lidocaina, un anestezic local.

Beneficiile umpluturilor cu acid hialuronic

Odata injectat, gelul din umplutura sustine si formeaza tesuturile buzelor. Beneficiile utilizarii umpluturilor de acid hialuronic includ:

 • Controlul volumului buzelor – Cantitatea de substanta injectata poate fi controlata, astfel incat medicul are un control mai bun asupra volumului de buze creat.
 • Ritm treptat al tratamentului – Injectiile pot fi administrate treptat in timpul programarilor diferite pana cand se obtin rezultatele dorite.
 • Umflarea se dizolva usor – Orice lovituri create de miscarea buzelor pot fi dizolvate cu usurinta.
 • Mai putin vanatai – Pot exista mai putine vanatai si umflaturi comparativ cu alte materiale de umplutura dermica.
 • Rezultate rezonabile de durata – Rezultatele sunt rezonabile, dar nu permanente.
 • Reactia alergica este putin probabila – Deoarece agentii de umplere a acidului hialuronic sunt fabricati din substante similare celor gasite in organism, este putin probabil ca acestea sa provoace o reactie alergica . Daca sunteti alergic la lidocaina, spuneti-i medicului inainte de a fi tratat.

La ce sa va asteptati in timpul procedurii

Tehnicile de augmentare a buzelor injectabile pot fi efectuate rapid in cabinetul medicului. Injectia cu grasime este exceptia, deoarece procedura necesita o mica zona de liposuctie pentru a indeparta grasimea dintr-o alta parte a corpului inainte ca injectia sa poata avea loc.

Inainte de injectii, poate fi aplicat un anestezic local pentru a usura disconfortul. Uneori, injectiile cu bloc de nervi pot fi administrate inainte de tratament pentru a amorti complet buzele. Acest lucru este similar cu injectiile anestezice pe care le primiti la medicul dentist pentru a va amorti gura.

Dupa marcarea cu atentie a suprafetelor care trebuie injectate, acele foarte fine sunt folosite pentru a injecta substanta in buze. Dupa injectare, gheata poate fi administrata pentru a usura disconfortul si a controla umflarea. Dar nici o presiune ferma nu ar trebui pusa pe zona de tratament.

Rezultatele ar trebui sa se vada imediat, si de mentionat este faptul ca rujul sau alte produse pentru buze trebuie sa fie evitate imediat dupa procedura.

Sunt candidata ideala pentru marirea buzelor?

Pentru a primi raspuns la aceasta intrebare, trebuie sa va intrebati de ce doriti sa va modificati buzele. Nu trebuie sa faceti aceasta procedura decat daca doriti cu adevarat sa va modificati aspectul.

Daca aveti in vedere augmentarea buzelor pentru a face pe altcineva fericit sau pentru a incerca sa obtineti o imagine ideala, poate doriti sa va ganditi de doua ori. De asemenea, este important sa aveti asteptari realiste cu privire la rezultat. Buzele extinse va pot face buzele mai pline, asa ca trebuie sa stiti sigur daca doriti acest lucru sau nu.

Medicul dvs. poate discuta cu dumneavoastra avantajele si dezavantajele optiunilor de augmentare a buzelor si va poate ajuta sa decideti ce tehnica sau produs este cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Inainte de a efectua o augmentare a buzelor, ar trebui sa fiti intr-o stare buna de sanatate si sa nu fumati. Este posibil sa nu fiti candidata ideala pentru augmentarea buzelor daca aveti:

 • infectie activa, cum ar fi herpesul oral;
 • Diabet;
 • Lupus;
 • Probleme legate de sange.

Daca ati avut vreodata herpes oral in orice moment din trecut, trebuie sa ii spuneti medicului inainte de a trece la procedura. Daca aveti orice alergii cunoscute sau daca sunteti alergic la lidocaina, spuneti-i medicului inainte de a efectua procedura.

De asemenea, spuneti-i medicului dumneavoastra despre orice medicamente pe care le luati, inclusiv medicamente eliberate pe baza de prescriptie medicala si medicamente fara prescriptie medicala si suplimente pe baza de plante.

0 Shares
You May Also Like