Ce trebuie sa stiti despre acumulatorul extern pe care vreti sa il cumparati?

0 Shares
0
0
0

Pentru cei care se intreaba ce acumulator extern este cel mai bun noi recomandam acumulatori externi Sony. Aestia sunt cu adevarat acumulatori de cea mai buna calitate pe care noi ii recomandam tuturor. Puteti alege de fapt orice acumulator din magazinul mentionat in link pentru ca toti sunt produse originale de cea mai buna calitate.

Iesiri masurate in amperi – si iesiri speciale pentru dospozitivele Apple. Aici vorbim desigur despre viteza de incarcare: Majoritatea bateriilor de alimentare vor veni cu un port de iesire, permitandu-va sa incarcati 2 dispozitive in acelasi timp. Unele banci de alimentare vine cu 3.

Acest lucru este bun daca trebuie sa incarcati 3 telefoane simultan, dar ce se intampla daca trebuie sa incarcati iPad-ul? De cele mai multe ori, portul USB va fi evaluat la o iesire de 1A. Din pacate, la 1A, probabil ca nu veti putea incarca iPad-ul. Daca banca dvs. de alimentare are 2 porturi, cel de-al doileA ar trebui sa fie mai mare ca 2.1A pentru a fi utilizata cu iPad-ul.

Bancile de putere superioare

EasyAcc 20000mAh Power Bank: Capacitate 20000mAh, dar foarte portabila, este perfecta pentru excursii sau ori de cate ori aveti nevoie sa incarcati iPhone, iPad si alte dispozitive mobile, de exemplu. Calatorii de afaceri, calatorii normale, petreceri, gratare si activitati in aer liber, cum ar fi camping, alpinism si picnic, pentru toate este bun un acumulator extern.

Produsul este livrat intr-o cutie de carton foarte simpla, care nu are desene sau modele grafice pe ea. La deschiderea cutiei, am descoperit ca banca de alimentare a fost infasurata intr-o punga de plastic pentru ao proteja de praf si amprente, de catre fabrica sau expeditor. In acest scop, am gasit Manualul de utilizare dedesubt cu 2 cabluri micro USB care se aflau intr-un compartiment ascuns care trebuia sa fie ridicat de pe stratul de carton din interior. Totul era strans legat cand era ambalat.

Exista un maxim de 4.8mAh, ceea ce este destul de bun pentru ca puteti incarca simultan 2 iPad-uri. Monstrul are, de asemenea, o lumina, dar aceasta este de fapt o lanterna.

Aceasta banca de alimentare nu este mica sau usoara. Este suficient de puternica pentru a reincarca doua iPad-uri in acelasi timp si de fapt, reincarcati iPad-ul in timp ce il utilizati, care nu este, de asemenea, un simplu moft. Incarcarea inteligenta pe 4 porturi este excelenta pentru a avea o banca electrica, lumina reala utilizabila este, de asemenea, un mare plus.

Anker Astro E5 16000mAh incarcator portabil compact: Cand am dat peste acest pachet special de baterii l-am cumparat dupa cercetarea si citirea tuturor recenziile anterioare. Experienta mea cu ea initial nu a fost foarte satisfacatoare.

L-am folosit dupa instructiuni, dar cand am mers sa-l folosesc, am descoperit ca abia mi-a incarcat iPhone-ul 6+ la 40% inainte de a muri complet. Un lucru de remarcat despre reincarcare – va incepe de pe capacitatea de restaurare rapida (5v @ 2A), dar pe masura ce trece peste 8000mAH, rata de incarcare incetineste semnificativ. La 11000 incarca numai la .30A (dupa 7 ore), ceea ce inseamna ca prima incarcarede 1/2 a fost rapida, dar a doua jumatate a durat mult mai mult.

0 Shares
You May Also Like