Cei mai buni 9 roboti de tranzactionare criptografica [gratuiti, cu plata, open-source] pentru 2022

0 Shares
0
0
0

Botul de tranzactionare criptografica (software) automatizeaza procesul de tranzactionare pe schimburi. Am enumerat 9 cei mai buni roboti de tranzactionare criptografica pentru tranzactionare automata, inclusiv roboti de tranzactionare criptografica gratuiti, open-souece, API, pe baza de abonament.

Tranzactionarea cu criptomonede este o afacere in curs de dezvoltare si, avand in vedere ca pe piata apar tot mai multi comercianti de criptomonede, cresterea schimbului de monede digitale a crescut la un nivel cu totul nou. Cu toate acestea, multi investitori noi, in special cei incepatori, considera ca este extrem de dificil sa evalueze conditiile pietei de criptomonede si sa faca fata naturii volatile a pietei.

Botii de tranzactionare criptografica sunt un concept relativ nou si au facut tranzactionarea cu criptomonede usoara si populara in special printre comerciantii incepatori.

Criptomonedele pot fi tranzactionate direct de pe platformele de schimb cripto sau cu ajutorul botilor de tranzactionare criptografica. Datorita naturii volatile a pietei cripto, multi investitori se bazeaza treptat pe robotii de tranzactionare, ca acestia sa faca treaba pentru ei. Exista cateva schimburi care includ functii de bot de tranzactionare usor de utilizat, astfel incat utilizatorii sa isi poata automatiza experienta de tranzactionare fara a utiliza vreo aplicatie terta parte, de exemplu, puteti utiliza botii de tranzactionare ai schimbului KuCoin.

Ce este un bot de tranzactionare criptografica?

Un bot de tranzactionare cripto automatizeaza procesul de tranzactionare cu criptomonede si tranzactioneaza in numele comerciantului. Este un algoritm de computer care scaneaza si urmareste modelul dvs. comercial si executa sarcina la comanda dumneavoastra. Pentru asta, trebuie sa aveti niste abilitati de codare si va puteti programa propriul bot de tranzactionare personalizat. Cu toate acestea, daca nu aveti expertiza necesara, piata ofera unii dintre cei mai buni roboti de tranzactionare si va puteti abona la unul dintre ei.

 Cum functioneaza un bot gratuit de tranzactionare criptografica?

Robotul gratuit Bitcoin Signal este un software automat de tranzactionare care va va intelege si gestiona tranzactiile in numele dvs. Software-ul este aproape gratuit si va va dubla profiturile cripto in cel mai scurt timp.

Puteti incepe tranzactionarea cripto cu doar 100 USD. Incepeti prin a alege un broker de tranzactionare si instalati software-ul de tranzactionare cu bitcoin pe computer. Puteti personaliza setarile si sunteti gata de treaba.

 Avantajele botilor de tranzactionare criptografica

 • Un bot de tranzactionare criptografica automatizeaza complet procesul de tranzactionare, eliminand astfel intarzierea in luarea deciziilor si face tranzactionarea mai rapida si la preturi de tranzactionare favorabile.
 • Criptobotii urmaresc in mod regulat tiparele diagramelor si nu trebuie sa fiti prezent tot timpul pentru tranzactionare. Vor face treaba in absenta dvs.
 • Comerciantii manuali folosesc, de asemenea, instrumente de predictie a pretului bitcoin pentru analiza, pentru a efectua tranzactii profitabile. Aceste abonamente sunt in mare parte platite si necesita plati recurente.

Caracteristicile unui bot bun de tranzactionare criptografica

 • Una dintre cele mai importante caracteristici ale unui bot de tranzactionare bun este fiabilitatea acestuia. Cautati roboti care sunt utilizati frecvent de utilizatori si au feedback pozitiv.
 • Cand alegeti un bot de tranzactionare, o faceti pe propriul risc. Ii dati autoritate botului sa preia controlul asupra fondurilor dvs. si sa tranzactioneze cu el pe piata. Deci, trebuie sa fiti precaut si complet sigur inainte de a alege un bot de tranzactionare. Deci, este recomandabil sa faceti o cercetare ampla inainte de a alege un bot de tranzactionare.
 • Daca botul de tranzactionare este profitabil sau nu, depinde de performanta sa anterioara pe piata. Deci, in timp ce alegeti un bot de tranzactionare, aflati daca botul de tranzactionare este profitabil sau nu.
 • Piata criptomonedelor se bazeaza pe incredere reciproca si transparenta. Deci, inainte de a alege un bot de tranzactionare pentru a analiza profilul si istoria dezvoltatorilor sai, vedeti daca este popular in cadrul comunitatii sau nu.
 • Scopul principal al utilizarii botului de tranzactionare criptografica este de a automatiza procesul de tranzactionare criptografica si de a-l face mai usor pentru utilizatori. Cautati roboti de tranzactionare care au o interfata usor de utilizat si trebuie sa puteti controla software-ul in intregime.

Cei mai buni roboti de tranzactionare criptografica

Tranzactionarea cu boti nu este sigura daca ati inceput cu un site web inselator. Exista multe platforme Bot disponibile pe piata. In acest articol, am incercat sa selectionam cateva platforme de incredere de pe piata. Sa trecem in revista cei mai buni 5 boti de tranzactionare criptografica din industrie.

3Commas

3Commas este, de asemenea, comparativ un nou bot de tranzactionare pe piata. Una dintre caracteristicile sale unice este aceea de a urmari piata cripto si de a inchide tranzactia la momentul potrivit pentru a va maximiza profitabilitatea. Botul se adapteaza rapid la modelul in schimbare al pietei cripto volatile si asigura o rentabilitate maxima a investitiei dumneavoastra.

Caracteristici:

 • Automatizeaza tranzactionarea, maximizeaza profitul si evita pierderile din tranzactionare.
 • Botul este gazduit online si este disponibil de oriunde si de pe orice dispozitiv care are o conexiune la internet.
 • Botul a colaborat cu 13 schimburi cripto populare, inclusiv Binance, Kucoin, Bittrex etc.
 • 3Commas este disponibil in 3 planuri de pachet, incepand de la 22 USD pana la 75 USD pe luna. Cu toate acestea, utilizatorii pot folosi botul gratuit daca au un cont pe schimbul Huboi.

TradeSanta

TradeSanta este un software popular de tranzactionare bazat pe cloud, care permite utilizatorilor sa obtina profit in momentul fluctuatiilor pietei. Ofera tranzactionare automata cu ajutorul algoritmilor si exista instrumente precum filtre, semnale care sunt foarte utile pentru a lua decizii. Executa automat ordinele in numele utilizatorilor fara a va accesa fondurile. Acesti roboti sunt practic programe de calculator care sunt rapide, functioneaza 24×7 cu analize si calcule diferite de piata. TradeSanta ofera ambele planuri, gratuit si platit. Intr-un plan gratuit, utilizatorii pot crea pana la 2 Boti si pot tranzactiona pana la un volum de 3.000 USD. Pentru planurile platite, plata se poate face prin Bitcoin, Ethereum si Tether.

Caracteristici:

 • Proces simplificat, instrumente multiple si interfata usor de utilizat;
 • Cele mai importante schimburi de criptomonede sunt integrate, cum ar fi Binance, Huobi, Bittrex, BitMex, Bitfinex si multe altele.
 • Utilizatorii vor primi notificari flexibile de pe telegram.
 • Sabloanele de bot sunt disponibile pentru a va lansa botul comercial intr-un minut.
 • Sunt disponibile atat planul gratuit cat si cel cu taxa.
 • Comunitate Telegram cu asistenta 24/7.

Coinrule

Coinrule este o platforma de tranzactionare usor de utilizat, automatizata, care se adreseaza atat comerciantilor noi, cat si celor experimentati. Vine cu o gama larga de instrumente care va permit sa setati si sa definiti cu usurinta reguli si conditii pentru cand si cum sa tranzactionati, fara a fi necesara codificarea. Sau, puteti alege dintre peste 150 de sabloane preexistente.

Abordarea Coinrule este unica in randul concurentilor. Rationamentul sau „daca x, atunci y” imbratiseaza cerintele tuturor comerciantilor, interfata sa usor de utilizat permite, de asemenea, tuturor sa dezvolte un bot de tranzactionare individualizat de la zero, folosind reguli personalizate. Pe langa un plan gratuit, Coinrule ofera o gama de planuri platite, fiecare nivel venind cu privilegii suplimentare.

Pentru a incepe, tot ce trebuie sa faceti este sa va creati un cont si sa conectati Coinrule la schimburile dvs. preferate folosind un link API. Coinrule ofera planuri gratuite, precum si platite, de la 29,99 USD/m pana la 449,99 USD/m.

Cryptohopper

Cryptohopper este considerabil nou pe piata, dar a castigat deja o popularitate imensa datorita gamei sale largi de caracteristici si parghiei tehnice fata de alti roboti. Cateva caracteristici evidentiate sunt:

Caracteristici:

 • Una dintre principalele limitari ale botilor anteriori de tranzactionare criptografica este ca acestia puteau functiona numai cand computerul este pornit. Cryptohopper foloseste tehnologia bazata pe cloud, in care puteti rula si tranzactiona cu botul dvs. pe un cloud si il puteti folosi in orice moment al zilei, chiar si atunci cand sunteti offline.
 • Cryptohopper va permite sa va rulati botul in modul pilot automat si sa va setati semnalele de tranzactionare. Acest lucru este extrem de util pentru utilizatorii noi care adesea nu reusesc sa-si seteze propriile semnale de tranzactionare.
 • Cryptohopper este imbogatit cu alte caracteristici speciale, cum ar fi analiza tehnica, care va ajuta sa personalizati setarile botului si sabloanele prin care puteti crea o noua setare pentru bot.
 • Cryptohopper ofera mai multe planuri din care sa alegeti, incepand de la 19 USD la 99 USD pe luna.
 • Puteti tranzactiona pe mai multe platforme de schimb precum Binance, Huboi, Kucoin, Bittrex, Coinbase etc.

Hummingbot

Hummingbot, este o solutie opensource pentru tranzactionarea criptomonedelor, sustinuta de CoinAlpha. Spre deosebire de ceilalti roboti de tranzactionare cu cod sursa inchis, cu un risc inerent de a contine cod rau intentionat, care poate duce la pierderea fondurilor, HummimgBot este un software de cod sursa deschis pentru a evita riscul unor astfel de atacuri. Este un software client local, cheile private si cheile API sunt stocate local.

Caracteristici:

 • Cod sursa deschis licentiat sub Apache 2.0.
 • Suporta atat schimburi centralizate, cat si descentralizate, cum ar fi Binance, Coinbase, 0X, Huobi, Bittrex, Kucoin si multe altele.
 • Utilizeaza un client software local, cu alte cuvinte cheile PCt si cheile API sunt securizate.
 • Parteneriat cu proiecte si schimburi pentru a oferi stimulente utilizatorilor

Dezavantaje:

Greu de inteles, nu e recomandat pentru incepatori.

Zignaly

Zignaly este inca in stadiul initial de dezvoltare. Cu toate acestea, utilizatorii pot folosi versiunea beta gratuita a botului. Versiunea finala a aplicatiei va fi lansata in curand, iar utilizatorii pot beneficia de serviciile sale in schimbul unor taxe.

Chiar si la nivelul sau de baza, Zignaly are o interfata la indemana si a fost elaborat exclusiv pentru utilizatori.

Caracteristici:

 • Zignaly este integrat cu TradingView, ceea ce ii permite sa tranzactioneze pe bursa de tranzactionare Binance. In prezent, lucreaza doar cu Binance si spera sa se integreze cu alte platforme de tranzactionare in viitor.
 • Zignaly impartaseste detalii despre dezvoltatori in mod deschis pe forumurile comunitatii lor, creand astfel un sentiment de incredere si transparenta in randul utilizatorilor sai.
 • Dezvoltatorii sunt intotdeauna disponibili in cazul in care exista intrebari din partea clientilor.
 • Comerciantii de aici isi pot personaliza strategiile de tranzactionare si ofera flexibilitate comerciantilor sai.

Wunderbit Trading

Wunderbit este o platforma de tranzactionare care permite utilizatorilor sa inceapa automat tranzactionarea si investitia in criptomonede. Utilizatorii pot copia si tranzactiona cei mai buni comercianti cripto cu antecedente transparente sau pot crea bot de tranzactionare complet automatizat folosind TradingView. Mai jos sunt cateva caracteristici remarcabile ale platformei:

 • Terminal de tranzactionare: ofera un terminal de tranzactionare criptografic multi-schimb cu automatizare a strategiei, astfel incat utilizatorii sa poata crea comenzi: adaugati Take profit si stop loss la orice comanda pe burse. In prezent, accepta schimbul Binance, Kraken, KuCoin si Bittrex.
 • Boti de tranzactionare: Cu ajutorul PineEditor de la TradingView, puteti crea orice strategie de tranzactionare pentru perechile cripto populare, testand orice idee si vedeti instantaneu cat de profitabila este strategia dvs.
 • Tranzactionare sociala: Investitorul poate alege un comerciant pentru a-si gestiona investitiile pentru un comision care va fi luat doar din tranzactiile profitabile.
 • Gratuit: Toate instrumentele de tranzactionare disponibile sunt absolut gratuite pentru utilizatori. Comerciantii pot incepe tranzactionarea fara abonament lunar.

Kryll.io

Lansat in 2018, Kryll.io este unul dintre cei mai avansati roboti de tranzactionare criptografica si isi ajuta comerciantii sa faca fata volatilitatii pietei. Kryll.io ii ajuta pe comercianti sa-si creeze propria strategie de tranzactionare si sa prezica momentul potrivit pentru a-si investi fondurile.

Caracteristici:

 • Kryll.io vine cu un editor flexibil si functii avansate.
 • Creati-va propriile strategii de tranzactionare de baza sau avansate cu editorul de glisare si plasare si acest lucru se poate face si fara cunostinte de codare.
 • Aplicatia vine cu functii suplimentare, cum ar fi indicatori de piata, instrumente de analiza a riscurilor si blocuri de notificare.
 • Instrumente bazate pe inteligenta artificiala, cum ar fi analiza sentimentelor si predictia tendintelor pietei, realizate de Deep Learning.
 • Taxe de pana la 1% pe luna.
 • Utilizatorii pot castiga prin intermediul Programelor de afiliere invitandu-si prietenii si rudele.
 • Modul Publisher permite utilizatorilor sa-si publice strategiile de tranzactionare in comunitate si sa obtina venituri pasive.

Gunbot

Gunbot este un bot de tranzactionare popular cu peste 6000 de comercianti care ii folosesc zilnic serviciile. Aplicatia este disponibila pentru sistemele de operare Windows, Linux si Mac. Ofera planuri platite in BTC. Cateva caracteristici importante sunt enumerate mai jos:

Caracteristici:

 • Aplicatia este disponibila pe mai multe schimburi de tranzactionare, inclusiv Binance si GDAX.
 • Utilizatorii il pot rula eficient pe computerele lor locale fara probleme.
 • Gunbot accepta 32 de strategii de tranzactionare diferite, inclusiv Bollinger band, step gain si ping-pong.
 • Pentru a beneficia de serviciile Gunbot, utilizatorii trebuie sa plateasca o taxa unica pe viata de 0,05 BTC pana la 0,125 BTC, in functie de caracteristicile pe care le folosesc. Versiunea simpla este disponibila la taxe mai mici.
 • Aplicatia vine cu asistenta pentru clienti si va va rezolva problemele in decurs de o zi. Cu toate acestea, utilizatorii sunt sfatuiti sa-si dezactiveze botul in cazul in care piata este prea volatila, pentru a evita riscul pierderilor.

Concluzie

Botii de tranzactionare cu criptomonede sunt utili pentru tranzactionarea automata si pot fi foarte profitabili daca sunt utilizati cu atentie. Exista unele software-uri de tranzactionare, cum ar fi platforma era bitcoin, care pot fi utilizate in scopuri de tranzactionare. Este foarte recomandat sa utilizati orice platforma doar daca aveti cunostinte si cercetari adecvate si sa alegeti numai un bot software reputat si sigur.

0 Shares
You May Also Like
Ce este Ethereum

Ce este Ethereum?

Asadar, ce este Ethereum? Analizam una dintre cele mai populare retele blockchain din lume, de la o simpla…