Cele mai bune lumini de Craciun pentru exterior.

0 Shares
0
0
0

Hohoho! Vine Craciunul si este timpul sa incepem sa ne decoram casele. Aici, in special, vom vorbi despre care sunt diferitele optiuni pe care le avem in luminile de Craciun pentru exterior, pentru a ne face casa cea mai tare din cartier in timpul sarbatorilor.

Au trecut anii in care am pus doar lumini pe brad. Datorita luminilor de Craciun led, pe care le putem gasi in mii de formate si culori, vom putea decora aproape orice spatiu care ne vine in minte. Si cel mai bun dintre toate, cu un consum foarte scazut de energie.

 Vezi aici instalatii luminoase  si alege instalatii potrivite pentru decorul pe care vrei sa il faci.

Lumini de Craciun cu proiector.

Aceste proiectoare de Craciun devin din ce in ce mai frecvente. Este adevarat ca dau un rezultat foarte colorat, uneori chiar in miscare. Aspectele de care trebuie sa tinem cont inainte de a achizitiona unul sunt:

  • Distanta care trebuie sa fie intre plasarea sa si suprafata pe care o proiectam.
  • Instalare. Este normal ca aceste proiectoare sa se hraneasca cu reteaua electrica a casei. Deci, o priza de alimentare accesibila va fi necesara. In caz contrar, ele vin de obicei echipate cu un tarus pentru a le prinde in gradina sau o platforma plana pentru a fixa pe alte tipuri de suprafete.
  • Rezistenta la ploaie, pentru utilizarea in aer liber va fi un factor de luat in considerare.
  • Temporizator si telecomanda. Cele mai puternice proiectoare vin cu cronometru incorporat, astfel incat acestea sa porneasca in fiecare zi in acelasi timp. Si, de asemenea, pentru a va putea spune cat timp ne dorim sa fie in functiune. In plus, daca proiectorul va permite sa afisati imagini diferite, culori diferite si viteze de miscare diferite, este de preferat ca acesta sa vina cu o telecomanda.

Un proiector de lumina de Craciun este foarte original si simplu de folosit.

Exista, de asemenea, proiectoare mai versatile, in sensul ca pot proiecta o mare varietate de modele de imagine diferite.

Figurine de Craciun cu lumini.

Aceasta optiune decorativa merge foarte bine pentru zonele de gradina, le gasim imitand silueta unui ren, a lui Mos Craciun sau a unui om de zapada.

Important aici sa te uiti la dimensiunile produsului, astfel incat sa nu te alegi cu o dezamagire atunci cand ajungi acasa. Aceste figurine sunt vandute in mai multe dimensiuni si depinde de locul in care le vom plasa, daca suntem interesati de mai mari sau mai mici…

Exista o varianta a acestor figuri de Craciun cu lumini care sunt gonflabile si transporta iluminatul in interior, si da, aceste figurine tolereaza vantul mai putin asa ca.. atentie la prinderea lor… daca nu vrem sa le gasim iluminate din gradina vecinului nostru.

Ele sunt un tip de lumini de Craciun pentru exterior astfel incat daca vin cu LED-uri expuse vor fi mai luminoase, in schimb figurinele gonflabile vor da un sentiment mai mare de volum. Din nou, pentru a avea o idee despre rezultatul final acasa, trebuie sa luam in considerare dimensiunea figurii si densitatea luminilor LED care o formeaza.

0 Shares
You May Also Like