Cele mai faimoase telefoane Nokia

0 Shares
0
0
0

Dupa cum probabil ca toata lumea stie, Nokia a fost cel mai prolific producator de telefoane mobile din lume.

Chiar daca se spune ca nu finlandezii au inventat celebrele telefoane, ci ca acestea ar fi fost inventate de catre Motorola, Nokia a reusit in scurt timp sa devina un brand renumit pe piata care cu siguranta ofera o garantie a calitatii, chiar daca nu chiar de fiecare data a demonstrat acest aspect.

Sunt foarte multi oameni care cand si-au cumparat primul telefon mobil, au ales un model de la Nokia doar pentru ca era brandul renumit si era la moda sa ai un telefon produs de aceasta firma.

Si atunci, la fel ca si acum se mai defectau telefoanele, fie din cauza utilizatorului fie din alte motive, insa erau si atunci service-uri gsm care ofereau reparatii Nokia de calitate.

Ei bine, daca stam sa ne gandim, inceputul anilor 2000 cu sigurana a fost perioada in care Nokia era in varf, iar an de an au produs telefoane pe care au stiut cum sa le promoveze si cum sa le scoata in evidenta pentru a atrage clientii.

In zilele noastre daca intrebi pe cineva care a avut un telefon Nokia la inceputul anilor 2000 cu siguranta nu va spune ca a fost vreodata nemultumit de telefon.

In anul 1998 apare pe piata telefonul Nokia 5110, care era foarte indragit la acea vreme. Meniul era unul intuitiv, ecranul avea cinci linii de afisare, caracterele erau lizibile, autonomia era una excelenta si jocul Snake era foarte indragit de utilizatorii de la acea vreme.

Anul 2000 a adus pe piata probabil cel mai iubit telefon Nokia din istorie, modelul 3310. Acest model a fost cel mai apreciat la vremea respectiva, astfel ca si operatorii de telefonie mobila pentru a atrage clientii, lansau tot felul de oferte care includeau acest model de telefon.

In urmatorul an, in 2001, apare pe piata modelul Nokia 6310 care era si el un model reusit si apreciat de catre utilizatorii de la acea vreme.

Anul 2003 ne aduce doua modele celebre de la Nokia si anume modelul 6230 care era de asemenea foarte iubit de fani, era primul telefon cu 65.000 de culori, slot pentru card de memorie, bluetooth, camera foto VGA, mp3 player, radio.  Al doilea model scos pe piata in acest an a fost Nokia 1100 care de asemenea a fost un telefon foarte indragit de catre utilizatori.

Incepand cu anul 2005 au aparut insa o multime de modele de telefoane Nokia, insa cu siguranta acele modele nu au fost la fel de indragite cum sunt si cum au fost modelele pe care vi le-am prezentat anterior.

Chiar daca telefoanele aparute au fost mai noi, si ofereau mai multe facilitati clientilor, o multime de utilizatori au ales sa foloseasca in continuare telefoanele vechi.

Odata cu trecerea timpului insa, Nokia a scazut mult in ceea ce priveste vanzarea de telefoane, iar in prezent nu prea poate sa concureze cu Samsung, Apple, Sony, care in trecut priveau invidiosi pe succesul celor de la Nokia.

0 Shares
You May Also Like