Centrala pe lemne te ajuta sa treci prin iarna cu bani mai putini

0 Shares
0
0
0

Oare cine nu s-a gandit cel putin o data cum ar fi sa reuseasca sa scada considerabil costurile pentru incalzire? Cu siguranta cu totii avem astfel de ganduri care te framanta in sezonul rece, iar multe persoane chiar reusesc asta.

Sunt multe moduri prin care putem scadea costurile pentru incalzire, iar una dintre cele care ofera cele mai bune rezultate in acest sens implica inlocuirea sistemului de incalzire. Aceasta schimbare poate fi privita ca pe un upgrade.

Este important ca sistemul de incalzire folosit, indiferent de tipul sau, sa iti ofere o mana de ajutor pentru a obtine costuri cat mai bune pentru reducerea costurilor pentru incalzire.

In acest sens, noi iti putem recomanda o centrala pe lemne Stropuva deoarece aceasta vine la pachet cu o serie de avantaje care iti pot fi de mare ajutor pentru a face economii la incalzire.

De ce sa alegi o centrala pe lemne Stropuva si nu orice alt model? Ei bine, exista multe motive care recomanda aceasta alegere, insa cel mai important motiv este acela ca vei reusi sa iti indeplinesti obiectivul, anume acela de a face economii.

Cum te ajuta centrala pe lemne Stropuva sa faci economii? Exista cateva caracteristici speciale care ofera o mana de ajutor in acest sens:

Arderea tip lumanare garanteaza economii de combustibil

Un prim motiv pentru care ar trebui sa folosesti si tu o centrala marca Stropuva pe lemne pentru incalzirea locuintei tale este intocmai faptul ca foloseste principiul de ardere tip lumanare. Aceasta ardere are loc din partea superioara a depozitului de lemne, si coboara treptat cu cat foloseste puterea calorica a lemnului.

Este deci o ardere lenta si totodata foarte eficienta, iar astfel vei putea face economii considerabile de combustibil, deci prin urmare si cheltuielile pentru incalzire vor fi mai mici.

Ardere de pana la 30 de ore cu un singur plin de lemne

Confortul este de asemenea important atunci cand iti cumperi un sistem de incalzire, iar daca acesta iti ofera atat confort cat si posibilitatea de a-ti incalzi locuinta cu bani putini, atunci cu siguranta nu ar trebui sa cauti altul.

Ei bine, in cazul centralelor pe lemne Stropuva putem vorbi cu adevarat despre o autonomie record. Mai exact, aceasta poate depasi 30 de ore in cazul in care este alimentata cu lemne uscate si de esenta tare, iar daca se folosesc carbuni atunci autonomia este chiar si mai extinsa.

Prin urmare, nu va trebui sa alimentezi prea des ceea ce garanteaza nu numai confort ci totodata si costuri mai mici pentru caldura, intocmai datorita faptului ca nu trebuie sa pui nonstop combustibil pe foc.

Combustibilul este exploatat la maximum

Este important ca modelul de centrala pe lemne ales sa poata exploata cat mai mult intregul potential caloric al combustibilului folosit. Iar asta deoarece vei obtine astfel o cantitate mai mare de caldura dintr-o cantitate redusa de combustibil, garantand astfel costuri mai reduse pentru confortul termic.

Iar arderea lumanare intocmai asta face! De aceea ar trebui sa-ti cumperi si tu o centrala pe lemne de pe stropuva-romania.ro.

0 Shares
You May Also Like