Cine poate opta pentru operatii de marire a sanilor?

0 Shares
0
0
0

Una dintre cele mai des efectuate operatii estetice din ultimii ani, atat de la noi din tara, cat si din strainatate, a fost operatia de marire a sanilor, care presupune un implant mamar.

Este si normal faptul ca aceasta operatie sa fie cea mai des solicitata, pentru ca acum cand imaginea conteaza atat de mult, fiecare femeie isi doreste sa aiba un piept de invidiat, si sanii de invidiat.

Femeile pot sa opteze pentru o astfel de operatie estetica, in primul rand datorita faptului ca isi doresc sa aiba o imagine de invidiat, si un piept foarte frumos, insa sunt si femei care apeleaza la acest tip de operatii pentru ca dupa sarcina, alaptare sau datorita faptului ca au scazut in greutate, sau datorita faptului ca nu exista o simetrie intre cei doi sani, sanii lor nu mai arata impecabil.

Aceste operatii sunt ideale pentru toate acele femei care sunt sanatoase si pentru cele care isi doresc sa isi imbunatateasca imaginea si sa isi mareasca sanii.

Operatiile estetice de marire a sanilor sunt ideale si pentru acele femei care au scazut in greutate, sau pentru acele femei care au sanii coborati si aplatizati.

Deasemenea, femeile odata cu trecerea anilor, pot alege sa opteze pentru o astfel de operatie estetica, datorita faptului ca sanii lor au inceput sa fie lasati si mai putin elastici.

Chiar si femeile care nu sunt multumite de forma pe care o au sanii lor, sau femeile care au sanii diferiti unul fata de celalalt, pot apela cu incredere la acest tip de interventii chirurgicale.

Ei bine, femeile care se gandesc sa opteze pentru un asemenea tip de interventie chirurgicala, mai intai de toate ar trebui sa ii spuna medicului ce asteptari are, cum si-ar dori sa le arate sanii, si motivul pentru care isi doresc o asemenea interventie chirurgicala.

Inainte de a se efectua operatia cu cateva zile, se va intrerupe tratamentul cu medicamente care afecteaza coagularea sangelui, precum aspirina sau anumite medicamente antiinflamatoare daca este cazul.

In anumite situatii, doctorul va recomanda anumite investigatii precum ecografia sau mamografia, pe langa deja binecunoscutele analize de sange. Cu siguranta insa, medicul va explica scopul examinarii pentru ca femeile sa inteleaga de ce au facut aceste analize.

Referitor la operatie, aceasta se poate realiza fie cu anestezie locala fie cu anestezie generala sau cu sedare. Daca se va opta pentru operatie estetica cu anestezie generala, medicul anestezist va trebui sa monitorizeze si supravegherea interventiei chirurgicale.

De regula aceste operatii dureaza aproximativ o ora, insa sunt si situatii in care daca sunt operati ambii sani, sau daca apar diferite complicatii, operatile pot sa dureze mai mult timp.

Aici este iarasi important faptul ca sunt trei tipuri principale de incizie, si anume incizie sub sans, incizie in jurul areolei, si incizie la nivelul axilei.

Dupa finalizarea operatiei, se va putea simti o senzatie de oboseala dar si de rigiditate pentru aproximativ 24 de ore in zona operata, insa pentru confortul pacientelor, medicul va prescrie o reteta medicala.

In acest timp este recomandata odihna si evitarea efortului intens in zona superioara a corpului.

0 Shares
You May Also Like

Ce contine un sampon?

In clipa de fata, magazinele offline si online va ofera posibilitatea de a achizitiona diferite tipuri de sampoane,…