Cum ajuta aplicatiile mobile, o companie?

0 Shares
0
0
0

Aplicatiile optimizeaza, de asemenea, sistemele de servicii pentru clienti. Aplicatiile pot integra tehnologia pentru a oferi raspunsuri imediate, personalizate, precum si pentru a se integra in programele de gestionare a relatiilor cu clientii si in sistemele omnicanal. Pentru ca aplicatiile sa functioneze corect, ai nevoie de telefoane mobile care sa le accepte.

Cunostinte extinse despre utilizatori

Intelegerea comportamentelor si nevoilor consumatorilor este un loc de munca esential pentru cresterea de noi companii. Aplicatiile mobile, pe langa faptul ca genereaza beneficii in experienta utilizatorului, ofera, de asemenea, startup-urilor date actualizate cu privire la miscarile si caracteristicile clientilor.

Cu aceste informatii puteti imbunatati produsele si serviciile, evalua calitatea acestora, precum si sa se iei decizii cu privire la directia companiei, cu o mai mare precizie.

Pastrarea clientilor

In cele din urma, toate aceste beneficii ale utilizarii aplicatiilor de catre client se reflecta in obiectivul final: pastrarea clientilor dupa cumparare. De ce?

In cazul in care clientul face o achizitie in comertul electronic si nu va cunoaste, este mult mai complicat sa repeti o achizitie, deoarece piata este inundata de companii si marci care sunt similare cu ale dvs.

Beneficiile mentionate mai sus va vor permite sa personalizati experienta utilizatorului, datorita mai multor informatii pe care le aveti despre aceasta. Rezultatul va fi in a obtine o mai mare identificare a marcii de catre utilizator si, prin urmare, o probabilitate mai mare ca acesta sa faca din nou o achizitie, reducand semnificativ costurile de achizitie a clientului.

Tendintele aplicatiilor pe care fiecare companie ar trebui sa le ia in considerare

Este deja clar ca, cresterea startup-urilor necesita utilizarea de noi tehnologii informationale. In timp ce implementarea aplicatiilor in modelele de afaceri este o sarcina esentiala, este, de asemenea, esential sa mentinem aceste aplicatii actualizate pentru a asigura durabilitatea acestora odata cu avansarea tehnologiei.

Mai jos sunt tendintele pentru aplicatiile care vor da tonul si in urmatorii ani:

  • Sisteme de securitate mai fiabile si mai rapide: protejarea confidentialitatii utilizatorilor este imperativa pentru a crea fiabilitate si a construi o pozitionare buna. Acest lucru a determinat companiile sa inoveze metodele de securitate ale aplicatiilor lor pentru a oferi consumatorilor o protectie deplina a datelor lor cu caracter personal.

S-a stabilit ca utilizatorii doresc, pe langa o consolidare a confidentialitatii, manipularea simpla si rapida a acesteia, astfel incat sa nu compromita experienta lor in aplicatie. Actualizarile de securitate care se potrivesc cel mai bine acestor cerinte sunt sistemele de acces biometric, cum ar fi recunoasterea faciala, identificarea vocala si amprentarea.

Sistemele biometrice sunt utile in special atunci cand aplicatiile necesita utilizarea unor date sensibile, cum ar fi accesul la produse financiare, numerele cardurilor si platile rapide.

  • Adaptabilitate la nevoile speciale ale clientilor: incluziune si diversitate, acesta este primul lucru pe care fiecare startup care aspira la succes ar trebui sa-l ia in considerare atunci cand dezvolta o aplicatie. Pe langa caracteristicile psihologice, trebuie luate in considerare si caracteristicile fizice ale consumatorilor.

In acest aspect, hiper-personalizarea serviciilor si utilizarilor aplicatiilor mobile sunt tendinte in plina expansiune. Versatilitatea acestor programe permite proiectarea sistemelor pentru a satisface nevoile utilizatorilor cu probleme de vedere, auz, motor sau vorbire.

0 Shares
You May Also Like