Cum alegi un pat rabatabil?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand intentionezi sa iti inlocuiesti vechiul pat de care te-ai saturat, si iti doresti un pat mai nou si mai modern, un pat mai confortabil, ai putea sa te gandesti foarte serios sa iti indrepti atentia spre un pat rabatabil.

Trebuie insa sa stii inca de la inceput ca alegerea unui asemenea pat, va putea sa reprezinte pentru tine o misiune destul de dificila, pentru ca vei avea la dispozitie o multime de modele de paturi rabatabile.

Atunci cand vrei sa iti alegi un astfel de pat, poti sa gasesti un pat rabatabil cu arcuri, poti sa gasesti un pat rabatabil cu pistoane, sau poti sa gasesti deasemenea si un pat rabatabil cu placute, asa ca trebuie sa cunosti cateva informatii despre aceste sisteme de rabatare.

Sistemul de rabatare cu arcuri, este primul despre care vom discuta in acest articol, si este cel mai vechi sistem, care a fost inventat odata cu patul rabatabil de catre dl. Murphy.

Acest sistem de rabatare este unul foarte durabil in timp, si este deasemenea sigur de utilizat, in ciuda faptului ca este si mai dificil de manevrat.

Este adevarat faptul ca atunci cand discutam despre paturi simple, foarte multa lume nu isi mai doreste paturi cu arcuri, insa discutand despre paturi rabatabile, putem spune ca acestea ar putea sa reprezinte o solutie ideala pentru toti doritorii de asemenea paturi.

O alta varianta de pat rabatabil, ar fi un pat rabatabil cu sistemul cu pistoane. Acest tip de pat este cel mai usor si cel mai simplu de manipulat din categoria paturilor rabatabile. Din pacate insa, acest tip de pat rabatabil are si o parte neplacuta, mai exact faptul ca dupa un numar mai mare de repetari privind ridicarea si coborarea patului, s-ar putea ca acesta sa nu mai functioneze norma.

Asta inseamna ca paturile respective fie nu se mai deschid pana la capat, fie se inchid brusc, motiv pentru care ele pot sa devina destul de periculoase. Un alt dezavantaj ar fi acela ca inlocuirea pistoanelor poate costa foarte mult insa.

Al treilea sistem de rabatare al paturilor, cuprinde sistemul cu placute, care este alcatuit dintr-o rama usoara de pat, si care poate sa sustina o greutate de maxim 300 de kilograme.

Partea rabatabila a acestui tip de pat se agata de interiorul dulapului, de niste placute speciale, iar dupa rabatarea patului, rama acestuia va ramane blocata de catre o tija metalica rezistenta.

Un astfel de pat se poate manevra foarte usor, motiv pentru care ar putea sa reprezinte o alegere ideala pentru toti cei care au de gand sa isi indrepte atentia spre un asemenea tip de pat.

Asadar, dupa cum se poate observa, atunci cand vine vorba despre alegerea unui pat nou, se poate opta pentru un pat rabatabil, iar fiecare persoana poate sa isi indrepte atentia spre modelul de pat rabatabil pe care il considera potrivit pentru nevoile sale.

Cat despre preturile acestor paturi, ele sunt diferite de la caz la caz, in functie de dimensiunile patului, in functie de calitatea acestuia, si nu in ultimul rand, in functie de magazin.

 

0 Shares
You May Also Like