Cum depanati Galaxy J3 care pierde rapid incarcarea bateriei

0 Shares
0
0
0

Persoanele care au nevoie de un smartphone care sa faca fata cerintelor simple de utilizare, si care nu sunt dispuse sa isi cumpere smartphone-uri scumpe, cu siguranta isi pot alege modelul Galaxy J3 de la Samsung. Aceste smartphone-uri de regula functioneaza fara probleme, insa exista si mici exceptii in care dispozitivele ajung in service.

Cele mai multe asemenea telefoane ajung in service pentru ca au nevoie de un nou display Samsung J3, insa exista si telefoane care ajung in service pentru inlocuirea bateriei de exemplu.

Daca achizitionati un asemenea smartphone si observati ca acesta se descarca mult prea repede, atunci urmati urmatorii pasi, inainte de a va prezenta cu dispozitivul in service pentru inlocuirea piesei defecte:

Observati telefonul in modul sigur

Unele aplicatii pot cauza probleme. Retineti ca nu toate aplicatiile sunt create cu aceeasi abilitate si resurse. Unele pot ajunge sa aiba succes in ceea ce priveste recompensele financiare pentru dezvoltator, in timp ce altele nu.

Altele pot functiona asa cum se doreste, dar dupa un timp, din lipsa de timp sau resurse, s-ar putea sa nu mai fie optimizate, urmand o noua actualizare Android. Asa cum se intampla adesea pentru aplicatiile depasite, acestea ajung sa creeze probleme sistemului de operare. Pentru a vedea daca problemele telefonului dvs. sunt cauzate de o aplicatie terta parte, porniti telefonul in modul sigur. Iata cum:

 1. Opriti-va Galaxy J3. Apasati si mentineti apasata tasta de pornire, atingeti Oprire si apoi atingeti POWER OFF pentru a confirma.
 2. Apasati si mentineti apasata tasta de pornire dincolo de ecran cu numele dispozitivului.
 3. Cand „SAMSUNG” apare pe ecran, eliberati tasta de pornire.
 4. Imediat dupa eliberarea tastei de pornire, apasati si mentineti apasata tasta Volum.
 5. Continuati sa mentineti apasata tasta Volum pana cand dispozitivul termina repornirea.
 6. Modul sigur se va afisa in coltul din stanga jos al ecranului.
 7. Eliberati tasta Volum jos cand vedeti „Modul sigur”.

Puteti de-asemenea sa incercati trucuri de economisire energie, precum activarea modului de economisire a energiei, oprirea functiilor wifi, sau a datelor mobile ori Bluetooth.

Resetarea din fabrica ar trebui sa fie ultimul pas de depanare a software-ului pentru acest caz. Aceasta procedura va readuce toate setarile software la valorile implicite, astfel incat este o modalitate buna de a scapa de glitches si bug-uri care s-au putut dezvolta de-a lungul timpului. Software-ul din fabrica este in general lipsit de erori care pot cauza bateria defectuoasa. Asigurati-va ca verificati cum functioneaza incarcarea imediat dupa ce resetati din fabrica dispozitivul.

Daca telefonul functioneaza bine dupa o resetare din fabrica, dar nu atunci cand restabiliti aplicatiile, una dintre aplicatiile dvs. trebuie sa fie problematica.

Iata pasii cu privire la modul de resetare din fabrica a J3:

 1. Din orice ecran de start, atinge pictograma Aplicatii.
 2. Atingeti Setari.
 3. Atingeti Cloud si conturi.
 4. Atingeti Backup si restaurati.
 5. Daca doriti, apasati Backup datele mele pentru a muta glisorul pe ON sau OFF.
 6. Daca doriti, apasati Restore pentru a muta glisorul in pozitia ON sau OFF.
 7. Atingeti de doua ori tasta inapoi pentru a reveni la meniul Setari, apoi atingeti Management general.
 8. Atingeti Resetare.
 9. Atingeti resetarea datelor din fabrica.
 10. Atingeti Resetare dispozitiv.
 11. Daca aveti blocarea ecranului, introduceti codul PIN sau parola.
 12. Atingeti Continuare.
 13. Atinge Stergeti toate.

Inlocuiti bateria

Lucrul bun cu J3 este faptul ca dispune de un acumulator detasabil. Astfel, pentru acest caz, este o idee buna sa inlocuiti bateria daca toate etapele prevazute mai sus nu vor functiona deloc. Daca cunosti pe cineva care are un J3 cu o baterie functionala, incearca sa-l folosesti si sa vezi cum functioneaza in telefon. In caz contrar, trebuie doar sa cumparati o baterie noua.

0 Shares
You May Also Like