Cum ii arati cainelui tau ca il iubesti?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca prietenul cel mai bun al omului este cainele, asa ca de fiecare data cainele ii va arata stapanului sau cat de mult il iubeste, iar stapanul la randul sau, isi va exprima dragostea fata de patruped.

Unul dintre cele mai bune moduri prin care un stapan ii poate arata cainelui sau faptul ca il iubeste, este acela de a – i oferi hrana la timp, de a-i cumpara tot felul de accesorii caini, sau de a-l scoate in fiecare zi la plimbare.

Mai este important de precizat faptul ca pentru caini, conteaza foarte mult jucariile, asa ca a-i cumpara cainelui tau o jucarie nu inseamna neaparat ca arunci banii pe fereastra, ci inseamna ca prin acest gest ii arati cainelui tau cat de mult il iubesti.

Jucariile sunt foarte importante pentru caini, asa ca poti sa cumperi tot felul de jucarii pentru caini, pentru ca poti sa optezi pentru jucarii educative, sau poti sa gasesti chiar si jucarii distractive pentru caini.

Comparand jucarii pentru cainele tau, acesta nici nu va mai latra atat de mult astfel incat vei avea mai multe clipe de odihna acasa, dar nici nu iti va mai roade incaltamintea sau obiectele de mobilier, asa ca ai toate motivele din lume sa ii cumperi cainelui tau cateva jucarii.

In magazinele de specialitate, cu siguranta pe langa accesorii pentru patrupezi, si pe langa hrana pentru caini, vei putea sa mai gasesti si tot felul de jucarii. Anumite jucarii pentru caini vor emite tot felul de zgomote. Vei putea sa gasesti si jucarii care se mesteca, sau de ce nu, chiar si jucarii pentru caini care sar.

Cu cat vei cumpara mai multe jucarii pentru cainele tau, cu atat acesta va avea mai tot timpul o ocupatie, si nu se va plictisi stand in casa, si va mai avea si jucarii de rezerva.

In momentul in care vrei sa ii cumperi acestuia jucariile, trebuie sa stii exact ce ii place sa rontaie, pentru ca in conditiile in care ii cumperi jucarii care sa nu ii placa, atunci mai mult ca sigur se va plictisi rapid de ele si va incepe sa iti roada papucii, sau mai rau, obiectele de mobilier.

Ideal ar fi sa cumperi mai multe jucarii pentru caine, pentru ca la fel ca si copiii, chiar si cainii se plictisesc foarte repede de o jucarie, asa ca daca va avea mereu mai multe optiuni, va avea de unde sa isi aleaga jucariile preferata.

Ei bine, pe langa jucarii, ar trebui sa ii cumperi si accesorii foarte frumoase, asa ca o lesa speciala ar fi un accesoriu nu doar placut, dar si util.

Tot pentru a-i arata patrupedului tau cat de mult il iubesti, ai putea sa iti indrepti atentia sis pre cea mai buna hrana pentru caini, si sa ii cumperi mereu hrana pe care observi ca o mananca mai bine.

Toate aceste gesturi pot sa fie nesemnificative pentru tine, insa cainele va simti ca il iubesti din aceste gesturi, si cu siguranta si el la randul sau te va iubi din ce in ce mai mult.

0 Shares
You May Also Like