Cum sa ai unghii cu gel frumoase si sanatoase?

0 Shares
0
0
0

Unghiile cu gel au aparut la inceputul anilor 1950 in Statele Unite ale Americii. Cel care a inventat acest tip de unghii a fost medicul stomatolog cu numele de Fred Slack. In timpul lucrarii la o dantura, acesta si-a rupt in mod accidental o unghie, astfel ca, dorind sa mai reduca durerea a incercat sa construiasca o unghie noua. Intrucat durerea a trecut, iar unghia parea destul de naturala, el a aprofundat cercetarile de constructie a unghiilor false.

Din acel moment pana in prezent au aparut diverse tehnici de modelare, intretinere, curatare a unghiilor sau chiar de expunere la ultraviolete. De asemenea, tot in SUA  a fost inventat gelul pentru constructia unghiei, avantajele sale fiind foarte apreciate de catre casnice.

Gelul nu poate afecta sanatatea unghiilor naturale, Intrucat unghia naturala nu este altceva decat un produs mort al organismului nostru. De asemenea, atunci cand produsele folosite sunt de inalta calitate, iar tehinicianul lucreaza corespunzator, unghia naturala nu va avea deloc de suferit.

In schimb, aceasta se va deteriora atunci cand nu mai ai rabdare sa mergi pana la salon si decizi sa le inlaturi singura, acasa. Nu stapanesti nici cunostintele, nu detii nici produsele necesare pentru a le da singura jos.

Bio sculpture gel vine cu o gama larga de produse ce iti ingrijesc unghiile, cu Bio Gel poti hidrata placa unghiala inainte de aplicarea gelului! Se aplica pe unghia naturala, se fxeaza cu ajutorul luminii UV, mult mai rapid decat orice alta manichiura care necesita lampa.

Spre deosebire de gelul normal, gelul Bio Sculpture nu contine cateva substante chimice care ataca unghia, si care se indeparteaza prin impachetare cu solutie special conceputa(inmuierea), lasand unghia naturala, sanatoasa si intacta, fara acea pilire excesiva pentru indepartarea gelului normal.

Gelul Bio sculpture te ajuta sa iti tratezi unghiile „ bolnave”, in componentii gelului nu se gasesc urme de acrilici, acetona, toluene si practic nicio substanta care poate agresa cumva unghia si nu este nevoie de folosirea bondingului sau alti dezhidratori astfel, iti poti pune unghiile cu gel iar aceastea vor fi protejate si tratate de acest gel minune intr-un singur timp.

Poti mentine cuticulele sanatoase prin aplicarea unui nail treat pe parcursul zilei, in special in lunile reci de iarna cand acestea sunt deshidratate din cauza aerului uscat, plus ca uleiurile sunt absorbite mai rapid si eficient decat cremele.

Cu toate ca manichiura cu gel si cu oja semipermanenta este frumoasa si de lunga durata, lacul de unghii de tip gel cat si oja semipermanenta pot fi foarte agresive cu unghiile tale, generand multe probleme precum: fragilitatea unghiei, exfolierea, ruperea ei si îmbatranirea prematura a pielii de pe maini (datorita expunerii repetate la ultraviolete in timpul procedurii) facand alegerea stilistului protezist cat si a produselor, sa fie extrem de important.

0 Shares
You May Also Like

Ce contine un sampon?

In clipa de fata, magazinele offline si online va ofera posibilitatea de a achizitiona diferite tipuri de sampoane,…